REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Sienna Miller, cu burtica de gravidă la vedere! Ce ținută a purtat la Vogue World

Sienna Miller, cu burtica de gravidă la vedere! Ce ținută a purtat la Vogue World

A.F. 18 septembrie 2023 | 00:00 358

Sienna Miller (41 de ani) nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. Actrița americană, care deține o avere de 18 milioane de dolari, a făcut furori joi, la evenimentul Vogue World, din Londra.

Sienna Miller, cu burtica de gravida la vedere! Ce tinuta a purtat la Vogue WorldSienna Miller

Vedeta a venit pe covorul roșu îmbrăcată într-un compleu de culoare albă de la Schiaparelli Haute Couture, format dintr-o fustă voluminoasă și un top scurt. Evident, Sienna și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă. La ținută a mai purtat și un dres negru, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc cui.

Sienna Miller are un iubit mai tânăr cu 15 ani

La sfârșitul lui august, a fost dezvăluit că Miller așteaptă un copil cu iubitul ei Oli Green (26 de ani). Va fi al doilea copil pentru ea, care mai are o fiică, Marlowe (10 ani), cu fostul ei iubit, Tom Sturridge (37 de ani). Ea și iubitul tinerel sunt împreună din februarie 2022, însă momentan nu pare că au planuri de nuntă.

Sienna Miller, cu burtica de gravida la vedere! Ce tinuta a purtat la Vogue World

Sienna Miller iubește cel mai mult rolul de mamă și are o relație specială cu fiica ei, Marlowe, care a moștenit pasiunea pentru modă de la mama ei. 

„Ea are propriul stil. Al meu era mult mai eclectic. Al ei este cool și foarte șic și inspirat din anii 90. (...) Ea apreciază când port puțin machiaj și pantofi cu toc. Îi place să audă sunetul tocurilor, pentru că îl asociază cu mine”, a mărturisit Sienna Miller, potrivit Vogue.

Sienna Miller, cu burtica de gravida la vedere! Ce tinuta a purtat la Vogue World

Miller a învățat să folosească interesul fiicei sale pentru modă în avantajul ei. În timp ce lui Marlowe îi place să poarte hanoracele supradimensionate și machiajul mamei sale, Miller recunoaște că a împrumutat și ea din garderoba lui Marlowe: „Am pierdut o mulțime de hanorace, dar îi fur și hainele. Tricourile ei mici sunt destul de drăguțe peste o vestă, iar puloverele ei sunt foarte frumoase.”, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768