REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
18.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Silviu Coșa își prezintă bilanțul, la final de mandat. Video

Silviu Coșa își prezintă bilanțul, la final de mandat. Video

Andreea VLAICU, Deria ISLEAM 2 octombrie 2024 | 12:01 639

Colegiul Prefectural a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a fost prezentat bilanțul activităților desfășurate de Instituția Prefectului pe durata mandatului lui Silviu-Iulian Coșa.

Silviu Cosa isi prezinta bilantul, la final de mandat. VideoSilviu Coșa

Ședința are loc ca urmare a înaintării, către viceprim-ministrul României și ministrul afacerilor interne, domnul Cătălin Marian Predoiu, a cererii de eliberare din funcție, în contextul respectării obligațiilor legale privind incompatibilitatea funcției de prefect cu candidatura la alegerile parlamentare.

Silviu Cosa isi prezinta bilantul, la final de mandat. VideoȘenol Ali și Silviu Coșa

„Ședința sau întâlnirea de astăzi este datorată prevederii legale care spune ca prefecții sau subprefecții care doresc să participe la alegerile parlamentare trebuie să renunțe la funcție. Vă rog să fiți astăzi prezenți aici pentru că prezentarea activității instituției prefectului este prezentarea activității dumneavoastră. Instituția prefectului e importată la francezi, însă nici pe departe, în România nu este ceea ce este în Franța. Prefectul coordonează serviciile de concentrate. Cu toate acestea, așteptările, și din partea oamenilor și instituțiilor, este ca prefectul să fie implicat în tot ceea ce înseamnă viața comunității”, a spus Silviu Coșa.

Silviu Cosa isi prezinta bilantul, la final de mandat. VideoSilviu Coșa

Au avut loc 26 de ședințe ale Comitetului de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.

Video 1:

 

Silviu Cosa isi prezinta bilantul, la final de mandat. Videoședință Colegiul Prefectural

Au avut loc 24 de ședințe ale Echipei interinstituționale privind monitorizarea implementării măsurilor prevăzute în Planul Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară.

„Cred că suntem singura Prefectură din țară care și-a pus ca obiectiv creșterea încrederii în instituții”, a adăugat Silviu Coșa.

Video 2:

 

„Luni dimineață erau 3.900 de gospodării fără alimentare cu curent electric. Intervențiile au fost din partea tuturor furnizorilor. Bineînțeles, e loc de mai bine. Despre toată glumele referitoare la acest ciclon Ashley, noi am discutat doar de avertizările de Cod Roșu, Portocaliu de vreme nefavorabilă. Toată presiunea pusă pe autorități este pentru respectarea acestor planuri, astfel încât viețile oamenilor să nu fie puse în pericol. Este nevoie de amintire tuturor ca trebuie să ne uităm pe planurile astea și să verificăm toate instrumentele puse la dispoziție pentru a evita incidentele nefericite. În ceea ce privește fondul funciar, au fost adoptate 639 de hotărâri prin care oamenii și-au primit drepturile în ceea ce privește terenurile dobândite”, a mai relatat acesta.

Silviu Cosa isi prezinta bilantul, la final de mandat. VideoSilviu Coșa își prezintă bilanțul

Video 3:

 

Silviu Cosa isi prezinta bilantul, la final de mandat. Videoședință Colegiul Prefectural

„Mâine voi veni la depunerea jurământului noului Prefect”, a încheiat Coșa.

Video 4:

 

Video 5:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515