REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Silviu Pocora a fost înlocuit de la Oficiul Jocurilor de Noroc cu un frizer

Silviu Pocora a fost înlocuit de la Oficiul Jocurilor de Noroc cu un frizer

Andreea CONDURACHE 3 aprilie 2024 | 00:00 3789

Mihai Silviu Pocora a fost înlocuit de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), în locul său fiind numit Cristian Gabriel Pascu. Deciziile au fost publicate în cursul zilei de luni, 1 aprilie a.c., în Monitorul Oficial. Noul vicepreședinte pare că nu are nici o legătură cu funcția în care a fost numit, ci mai mult în domeniul înfrumusețării, conducând de-a lungul timpului mai multe saloane.

Silviu Pocora a fost inlocuit de la Oficiul Jocurilor de Noroc cu un frizerMihai Silviu Pocora

Premierul Marcel Ciolacu l-a numit luni, 1 aprilie a.c., la propunerea Ministerului Finanțelor, pe Cristian Gabriel Pascu în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, înlocuindu-l astfel pe constănțeanul Mihai Silviu Pocora.

Silviu Pocora a fost inlocuit de la Oficiul Jocurilor de Noroc cu un frizerdecizia privind numirea lui Cristian Gabriel Pascu

Pocora a ajuns la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2014, fiind consilier superior, în 2015, ajunge șef serviciu la ONJN, iar 2022, a fost desemnat de premierul de la acea vreme, Nicolae Ciucă, să exercite funcția de președinte interimar al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, după ce Tudor Simota fusese eliberat din funcția de președinte. Ulterior, acesta a rămas doar vicepreședinte.Silviu Pocora a fost inlocuit de la Oficiul Jocurilor de Noroc cu un frizerdecizia privind eliberarea din funcție a constănțeanului Mihai Silviu Pocora

Anterior Mihai-Silviu Pocora a fost şef serviciu în cadrul Serviciului Teritorial Sud-Est al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc având sediul principal la Constanţa şi sediul secundar la Galaţi. Judeţele arondate fiind Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea. Ulterior, el a fost numit temporar Director General Adjunct în Direcţia Generală Informatizare şi monitorizare jocuri de noroc.

Silviu Pocora a fost inlocuit de la Oficiul Jocurilor de Noroc cu un frizerCristian Gabriel Pascu

Pocora a fost înlocuit de un frizer

Constănțeanul Pocora a fost înlocuit de Cristian Gabriel Pascu, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Pascu a fost numit la propunerea Ministerului Finanțelor. Potrivit CV-ului său, Pascu nu are nici o legătură cu industria jocurilor de noroc, în schimb are o diplomă de coafor și a terminat facultatea de drept Hyperion, la vârsta de 32 de ani.

Silviu Pocora a fost inlocuit de la Oficiul Jocurilor de Noroc cu un frizercaptură CV Cristian Gabriel Pascu

Pascu a fost administratorul unui salon de înfrumusețare, în perioada 2005 – 2015, consultant în artă, în perioada 2007 – 2010, dar și moderatorul unei emisiuni de televiziuni, în 2009 – 2010.  Cea mai mare parte a carierei a fost administratorul unor ,,saloane de înfrumuseţare”.  A mai fost consultant de vânzări în domeniul media, dar și în domeniul construcțiilor și în tehnologie.

Silviu Pocora a fost inlocuit de la Oficiul Jocurilor de Noroc cu un frizercaptură CV Cristian Gabriel Pascu

El a fost consilier local la Primăria Sectorului 6 din partea PNL și a fost numit membru în Consiliul de administrație al Centrului de Inovare și Proiectare Urbană Sector 6 din subordinea primăriei. Pascu este și președintele Clubului oamenilor de afaceri PNL din Sectorul 6.

Silviu Pocora a fost inlocuit de la Oficiul Jocurilor de Noroc cu un frizercaptură declarație avere Mihai Silviu Pocora 2013

Pocora și-a ținut la secret CV-ul

Constănțeanul Mihai Silviu Pocora este membru al lojei masonice „Ex oriente lux”, potrivit declarației sale de interese, dar și al Asociației române de științe penale. O biografie a lui Pocora este de negăsit. Prin 2013 era inspector principal la primăria Poarta Albă. Averea sa era consistentă la acea dată: avea un Audi și colectase bijuterii de 25.000 de euro și ceasuri de 30.000 de euro. Era atât de dotat financiar, încât își permitea luxul să facă și împrumuturi de 235.000 de euro către diferite persoane. Tot din declarația de avere de la acea vreme, aflăm că a lucrat și la DGASPC Constanța, dar nu ne spune pe ce funcție a activat.

În declarația de avere din 2022, Pocora spune că s-a împrumutat de la omul de afaceri româno-american cu suma de 140.000 de dolari, scadent în 2023. Este vorba despre Dragoș Sprânceană și soția sa Gabriela. Sprânceană este unul dintre românii de succes din America, producător executiv al viitorului film ce-l are în distribuție pe celebrul Armand Assante.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o eleva eminenta la Constanta. A plecat dezgustata de sistemul romanesc in USA la universitatea Stanford. Una din cele mai bune universitati ale lumii...
2
1
Iar apare aici un dobitoc care semnează cu nume de împrumut. Cica e Gigi Haleț. De ce nu spune cine e cu adevărat? De cine îi e frică?
9
4
Praduitorul lui Rapotan,cu ajutorul lui fura din conducte
3
4
mason ca mine dar revine el ca asa suntem noi ne ajutam intre noi
8
0
Tot o numire politica ,ca si a d-lui Pocora!
5
0
Si eu dunt vanzator KYLOTI DA DAMA !! DAR ma pricep si la FINANTE!! AS FI BUN UN PUY DA MYNYSTRU
6
0
Nici unul nu-i mai bun ca celalalt! Amandoi sunt numiti politic! Ca in anii '50! Comunistii numeau pe cine aveau incredere! Ultimii oameni din sate , erau numiti peste noapte, la apelul bocancilor, primari! Nu conta ca erai golan, betiv, hot, dar daca erai comunist erai cel mai bun! Asa ca si acum este la fel!
18
0
A dat zar 2 : 1
6
0
Pt Pocora,finul uni interlop Doru Aita,iar dumnealui Pocora un hoț de motorină
16
3
Votati in continuare PSD ca asta va asteapta! Covrigi si PSD
15
4
daca premierul este covrigar, ce valori poate recunoaste acesta?
18
2
Frizerii si frizeritele si au luat aere. Unii/le au facut hyperion, altii deloc, se viseaza functionari. Nu mai 1900.nu ati prins valu.
21
3
Mai bine îl punea pe unul care dă în păcănele Țara cu belele are șef la păcănele peste tot numai muwele
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510