REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Simina Loica, mărturii cutremurătoare la doar câteva luni după despărțirea de Alex Zănoagă: „Greșeala vieții…”

Simina Loica, mărturii cutremurătoare la doar câteva luni după despărțirea de Alex Zănoagă: „Greșeala vieții…”

Valentina CAMARA 13 februarie 2023 | 00:00 1908

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. De când s-a despărțit de Alex Zănoagă, pe brunetă o mai leagă de fostul partener doar băiețelul pe care îl are cu acesta. Însă, în urmă cu puțin timp, pe contul de Instagram al vedetei, a apărut o postare mai puțin obișnuită. Ce mesaj a transmis Simina Loica cu referire la fostul soț.

Simina Loica, marturii cutremuratoare la doar cateva luni dupa despartirea de Alex Zanoaga: „Greseala vietii…”

Simina Loica a făcut o postare mai puțin obișnuită, pe pagina personală de Instgram. Mesajul brunetei i-a pus pe gânduri pe fani.

Simina Loica, mărturii cutremuratoatre la adresa lui Alex Zănoagă

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu sunt foarte activi pe rețelele sociale, acolo unde postează frecvent conținut cu activitățile pe care le desfășoară zilnic, și chiar poze cu băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă.

Chiar dacă nu mai este cu într-o relație cu tatăl copilului, Simina Loica consideră că este normal să își refacă viața, de aceea își dorește un bărbat care să îi fie alături atât ei, cât și celui mic. Astfel, pe Alexandru Bobicioiu l-a văzut bruneta partenerul potrivit.
Ce mesaj a transmis bruneta pe rețelele sociale

Simina Loica a postat, în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Instagram, o fotografie cu care și-a pus fanii pe gânduri. Se află într-o relație cu Alexandru Bobicioiu de câteva luni și cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Acesta a fost, se pare, și motivul pentru care bruneta a decis să facă public un mesaj, în care dă de înțeles cum că fostul soț este greșeala vieții, în timp ce Alexandru Bobicioiu este cu adevărat omul pe care îl aștepta.

„Uneori, după greșeala vieții tale vine iubirea vieții tale. Așa a fost.”, a fost mesajul pe care Simina Loica l-a postat pe pagina personală de Instagram. „Așa este! Te iubesc!”, a scris, Alex Bobicioiu pe pagina sa de Instagram.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ceva timp iubirea vietii devine greseala vietii din nou pentru astfel de persoane.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303