REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Simina Loica, pregătită să se recăsătorească?!

Simina Loica, pregătită să se recăsătorească?!

Valentina CAMARA 14 martie 2023 | 00:00 421

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu formează un cuplu de o perioadă lungă de timp și chiar dacă o au mai avut parte de momente tensionate, cei doi par mai fericiți ca niciodată în acest moment. Bruneta a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care susține că ar vrea să facă pasul cel mare cu partenerul ei.

Simina Loica, pregatita sa se recasatoreasca?!

Simina Loica și Alexandru Zănoagă au divorțat, iar cei doi au împreună un băiețel, pe nume Dominic. După separarea de Alexandru Zănoagă, Simina Loica și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru Bobicioiu, iar cei doi au planuri mari de viitor.

Simina Loica vrea să se recăsătorească?!

Simina Loica se simte mai împlinită ca niciodată și și-a găsit liniștea lângă Alexandru Bobicioiu. Bruneta și-a pus fanii pe gânduri, asta după ce a postat un videoclip în care susține că așa își dorește să meargă la Starea Civilă alături de iubitul ei, Alexandru Bobicioiu.

Simina Loica a mai făcut o postare cu privire că își dorește să devină mămică pentru a doua oară alături de partenerul ei. Iubita lui Alexandru Bobicioiu a postat o fotografie în care apar doi îndrăgostiți alături de un copil, iar bruneta a scris: ''Vreau!''.

Simina Loica vrea să devină mămică pentru a doua oară

Cu toate că, Simina Loica are un băiețel din prima relație cu Alexandru Bobicioiu, bruneta își dorește să devină mămică pentru a doua oară, astfel că a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la o nouă sarcină.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei personal de Instagram, una dintre urmăritoarele brunetei a susținut că este însărcinată și i-a cerut sfatul Siminei Loica cu privire la cezariană.

„Sunt pe cale să nasc prin cezariană și mi-e frică. A fost ușor?”, a fost mesajul pe care Simina Loica l-a primit pe pagina de Instagram.

„Pentru mine da. Și la următorul bebe tot cezariană aleg.”, a susținut Simina Loica, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303