REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Simion: Ciolacu face presiuni pentru comasarea alegerilor

Simion: Ciolacu face presiuni pentru comasarea alegerilor

Victor ROTARU 1 februarie 2024 | 16:15 1056

Preşedintele AUR, George Simion, susţine că premierul Marcel Ciolacu "minte" atunci când spune că nu doreşte comasarea alegerilor, afirmând că a obţinut informaţii de la prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan potrivit cărora şeful Executivului va propune săptămâna viitoare modificarea unor articole din Codul Administrativ.

Simion: Ciolacu face presiuni pentru comasarea alegerilorGeorge Simion

"Ciolacu minte, iar, fără neruşinare! Deşi a garantat că nu va modifica nicio lege pentru comasarea alegerilor, planul secret al lui Marcel Ciolacu este acela de a opera în Codul Administrativ, în următoarea săptămână, modificarea duratei de preluare a mandatelor de la 20 de zile la 120 de zile, spre exemplu. Aceasta este modificarea legislativă dorită de Marcel Ciolacu şi pe care vrea să o impună. Această informaţie mi-a parvenit direct de la prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, care se dezice, din toate discuţiile private avute cu el, de această colaborare cu PSD şi curtează din ce în ce mai activ AUR", a declarat Simion, joi, într-un comunicat al AUR.

În comunicatul citat, Simion mai susţine că "toate demersurile făcute pe lângă judecătorii Curţii Constituţionale nu doar sunt ilegale, ci vor ajunge să se transforme în ani grei de închisoare".

"Discuţiile purtate ieri la Consiliul Legislativ de Toni Greblă şi Marian Neacşu şi toate demersurile făcute pe lângă judecătorii Curţii Constituţionale nu doar că sunt ilegale, ci vor ajunge să se transforme în ani grei de închisoare", susţine Simion.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că alături de parlamentarii PSD au stabilit că nu vor vota nicio modificare legislativă în acest moment privind comasarea alegerilor sau decalarea unui rând de alegeri. El a spus că, în prezent, "cu certitudine" se ştie că în data de 9 iunie vor fi alegeri europarlamentare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să fim serioși, dacă Șoșo ponteaza la Ambasada Rusiei, nu înseamnă că și AUR face la fel. Din cauza razboiului , ne-au crescut toate prețurile, fermierii romani au pierderi, ucrainienii sunt aroganți si nu respectă legile noastre, ucrainienii nu respectă drepturile etnicilor romani, au facut varză Delta cu Brastoe, dăm ajutoare de mil de euro pe cand spitalele noastre nu au aparatură iar scolile se darama, vrem ca provinciile istorice sa revina la țară, ce nu este adevarat in toate astea? Rusia normală la cap este curtată de toți, este o piață enormă de desfacere, creștină si rezerve imense inca nefolosite de materii prime. Pe tembelul de Putin l-au pupat in dos toți smekerii lumii, altfel nu-și permitea crimele din Ucraina. A profitat si le-a dat flit la toți. Este cea mai intinsă si de necucerit tară din lume. Băga-ți la cap!
2
1
Toate temele promovate de George Simion in Romania sunt in interesul Moscovei si in detrimentul tarii noastre. AUR e cel mai antiromanesc partid de la Partidul Comunist Roman incoace
3
2
Mai borfaș ordinar, în veci tu și Sosoaca ta nu veți obține nimic, dar, cu siguranță la rusii veți casyga. Marș, javra ordinara
6
6
Doamna învățătoare Ciolacul a furat alegerile Ce contează comasarea sau că țara e furată de toți politicienii care o reprezintă Mafia Corupția în toată r*mânia
6
4

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212