REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.7° ConstanÈ›a Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
27.7° ConstanÈ›a Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Simion: La nivel naţional nu ne aliem nici cu PSD, nici cu PNL

Simion: La nivel naţional nu ne aliem nici cu PSD, nici cu PNL

Victor ROTARU 26 decembrie 2023 | 00:00 357

PreÅŸedintele AUR, George Simion, a declarat într-o conferinţă de presă susÅ£inută la Craiova, că la nivel naÅ£ional partidul pe care îl conduce nu va face alianţă, nici cu PSD, nici nu PNL.

Simion: La nivel national nu ne aliem nici cu PSD, nici cu PNL

De asemenea, George Simion, a afirmat că AUR nu va face alianţă cu aceste partide nici la nivelul judeţului Dolj.

"Ce alianţă politică preelectorală şi postelectorală să facem cu hoţii? Să fie clar, la nivel naţional nu ne aliem nici cu PSD, nici cu PNL şi nici la nivelul judeţului Dolj nu ne aliem nici cu PSD, nici cu anexa şi brelocul PSD de aici din Dolj numit PNL. Exclud această variantă", a subliniat Simion.

Despre formarea Alianţei Dreapta Unită anunţată recent de liderii USR, Forţa Dreptei şi PMP, George Simion a afirmat că va fi greu ca aceasta să treacă pragul electoral de 8%.

"Le urez succes în a trece pragul electoral. Va fi o adevărată provocare. Ei, teoretic, sunt compuÅŸi din trei forÅ£e politice, practic au o problemă, pentru că respectivul domn care spune că este preÅŸedinte la PMP, nu este preÅŸedinte la PMP recunoscut în acte, nu figurează în registrul partidelor politice ÅŸi din ce am văzut până acum la Tribunalul BucureÅŸti, nu există o asemenea alianţă. Dacă va exista compusă din trei partide politice, vor avea un prag de 8%. Le urez succes, dar vor avea mari probleme în a trece pragul electoral", a mai afirmat liderul AUR, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu te alieze cu nimeni pe dracu. Ai Bădrăgan omul lui Stroe pe picior mare la Constanța, ai Gică Slabu cu Dumitrache, Zelcă la fel rosu de la vopseaua PSDistă și mulți alții, Cupșa, Murad, etc și tu spui că nu. Poate trebuia să subliniezi că PE FAȚĂ NU ,IN SPATE BAGI CÂT POȚI.
2
0
Putina nu da nici doua ruble pe simion decat poate sa l trimita in prima linie cu ucrainieni si sal lase in noroi pana la vara
3
0
ADEVĂRAT GRAITA I, TE POȚI ALIS NUMAI CU PUȚIN ȘI SOSOACA
5
0
Cum vine asta mai Simioane AUR nu se aliaza niciodata cu PSDisti si PNListi dar e plin de dezertori de la PNL si PSD,pe cine incerci tu sa mintzi cu partidul asta al securishtilor care te-au pus pe tine shef mai mascariciule.
8
1
Ce minte bolnava trebuie sa ai, dar nu e rău să visezi, cu visele vei rămâne. Poate, dacă te iei de mana cu Sosoaca, va accepta Putin, ca sunteți activi. Vorbiți mult, în zadar
8
1
8% in visele tale umede, mai baietas smintit si libidinos cu patriotismul tau fals si iubitor de putinism. Trebuie sa ai dementa sa votezi aur sau sosoaca.....
8
1

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212