REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Sâm., 31 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6838
21.4° Constanța Sâmbătă, 31 August 2024 Anul XX Nr. 6838
 

Simion: Părinții noștri ne-au lăsat o țară fără datorii, iar acum vin „Ciuci“ și „Ciolaci“ să îi pedepsească! Video

Simion: Părinții noștri ne-au lăsat o țară fără datorii, iar acum vin „Ciuci“ și „Ciolaci“ să îi pedepsească! Video

Virgil STOIAN, Mariana MURAT, Emilia BABU 30 august 2024 | 16:24 1455

Prezent la Constanța pentru lansarea proiectului ”Programului de guvernare pentru turism”, George Simion, președintele partidului AUR, a răspuns și la întrebările jurnaliștilor privind filiala Constanța a AUR, despre cum vor fi aleși candidații la alegerile parlamentare dar și despre recalcularea pensiilor.

Simion: Parintii nostri ne-au lasat o tara fara datorii, iar acum vin „Ciuci“ si „Ciolaci“ sa ii pedepseasca! Video

George Simion este convins că la Constanța o să aibă unul dintre primele cinci scoruri pe țară: ”Foarte bine se prezintă filiala Constanța a AUR. O să luăm unul dintre primele cinci scoruri pe țară. Suntem bucuroși că pentru noi, Constanța, Dobrogea este un fief important și esențial este să transmitem mesajul către toți românii.

Este decizia lui Becali

În privința unei eventuale veniri a lui Gigi Becali la AUR, președintele AUR a declarat că este decizia acestuia: ”Este decizia lui Becali. Un om de afaceri român, un creștin, nu poate veni decât în AUR. Nu cred că mătăniile Elenei Lasconi sau ale doamnei Șoșoacă conving pe cineva în cursa prezidențială. Aștept toți românii adevărați, toți liderii, să vină în susținerea lui George Simion pentru alegerile prezidențiale.

Simion: Parintii nostri ne-au lasat o tara fara datorii, iar acum vin „Ciuci“ si „Ciolaci“ sa ii pedepseasca! Video

Iau în calcul o alianță cu românii

În privința unei eventuale alianțe, George Simion nu ia în calcul PNL sau PSD:

Simion: Parintii nostri ne-au lasat o tara fara datorii, iar acum vin „Ciuci“ si „Ciolaci“ sa ii pedepseasca! VideoMarcel Ciolacu și Nicolae Ciucă 

Avem o comisie care alege viitorii candidați, nu mă implic. Eu sunt candidat la alegerile prezidențiale și sunt ocupat destul. Cred că eventualele candidaturi se depun pe 15 sau 17 octombrie. Iau în calcul o alianță cu românii, în niciun caz cu  Ciucă și Ciolacu, cu PNL și PSD, cum sunt ele astăzi. Facem alianță doar cu românii, nu facem nici măcar la nivel local. Cei care vor să ocupe funcții de vice primar și de vice președinte de Consiliu Județean sunt încurajați de noi. Trebuie să ocupe aceste funcții pentru a face bine românilor. Dacă vor fi votați în Consiliile Locale și Județene, foarte bine și îi felicităm.

Nu este constituțional să scazi numărul de puncte

În final, George Simion a vorbit și despre recalcularea pensiilor: ”Recalcularea pensiilor este un dezastru anunțat ca mărire. Noi, pentru a nu descuraja oamenii, știind ce va urma, am părăsit sala. La momentul respectiv eram acuzați că suntem împotriva pensionarilor. S-a dovedit încă o dată că AUR a avut dreptate și acestă guvernare, care face mari nedreptăți pensionarilor și acum încearcă să-i păcălească cu impozitarea la praguri diferite nu respectă munca părinților și bunicilor noștri. Ne-au lăsat o țară fără datorii, au muncit pentru noi, iar acum vin „Ciuci” și „Ciolaci” să îi pedepsească. Respectarea Constituției și a legilor țării? Ei n-au tăiat pensiile speciale, spunând că nu este constituțional. Nu este constituțional nici să scazi numărul de puncte. Este un drept obținut de ei, iar un drept obținut nu poate fi retras. Legea trebuie declarată neconstituțională, trebuie să-și recunoască greșeala și Ciolacu și ministra muncii Bucura Oprescu și să lase specialiștii. Propunerea noastră pentru Ministrul Muncii este  Dorina Barcari.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si Maresalului daca ii iesea schema ramaneam fara magraoni genu Georgika acuma :)))))))
0
0
86 zile pana la alegeri, iar GEORGICA"putzzamica"SIMION nu ne-a"surprins"(inca)cu o incercare de asasinare a sa in campanie, precum Donald Trump(f), nepotul NAzlSTULUI Frederick TRUMPF din GERMANlA NAZlSTA? Nimic? Nicio gaura de cercel noua in ureche, nimic? Un bandaj acolo, ceva? Auzi, Georgica? Daca citesti asta, ai grija ca romanii nu au uitat si nu te-au iertat pentru faptul ca ai tradat poporul roman la pr0testele din 10 AUGUST, in momentul in care ati deturnat pr0teste pasnice, la indemnul PSD(FSN), pentru asa zis"CONSERVAtorism(pseudo)ortodox"/"INFRATIRE LA RASARIT CU RUSII", cum o numeste A.SatanaDughin, tu si gruparile de huligani"ultrasi"din galeria PSD-DlNAM0, grupari fondate de tine (UNITI SUB TRICOLOR/NOII GOLANI+aia din Noua Dreapta, ACTIUNEA2012 + NAzlSTll din COMUNITATEA IDENTITARA ROMANlA), ATI TRADAT POPORUL ROMAN, ati fost"AGITATORI"ca sa intervina jandarmii. GEORGE"IUDA"SIMION de pe Rachitei 6, in ACVARIU la troll"Noaptea Mintii" (ca TRUMP) de frica poporului roman?
30
1
PARINTI? Tatal lui George Simion, C0NSTANTlN SIMION condamnat penal pentru ca a batut 5 politisti! Ulterior, a lovit si un reporter: "E scandalagiu, ii place bautura. Daca mergi la el, ai grija! E foarte violent!"."Violentele lui George Simion, deputat AUR si copresedinte al acestui partid extremist, au devenit o constanta a scenei politice din Romania. Fostul sef de galerie, obisnuit sa se bata cu jandarmii prin tribunele stadioanelor ori in conflicte interetnice precum cel de la Valea Uzului (judetul Harghita), a crescut intr-o familie violenta, cu un tata care la randul sau se batea cu politistii. George Simion este deja autorul sau instigatorul mai multor actiuni violente, unele cu caracter fascist-bolsevic. Numai dupa ce a devevenit deputat, el are la activ trei momente primitive in Parlament (agresiunile fizice asupra deputatului Florin Roman, a primarului Nicusor Dan si a ministrului V. Popescu), plus operatiunile de asalt asupra cladirii Parlamentului ori a Primariei Timisoara.
31
8
Probabil Simion mizeaza pe absenteismul romanilor de la vot multzi oameni fiind satui de minciunile politicienilor de dupa 1990 de spera sa obtzina in jud.Constantza atat de multe voturi cum spune,pentru ca haurishti lui sunt atat de proshti si merg sa voteze A.U.R. caci ashtia la cata minte au cred toate promisiunile minciunoase,sunt oameni nu doar proshti ci atat de hotaratzi in prostia lor ca daca incerci sa le spui adevarul sunt in stare sa sara la bataie,astora nu le-au ajuns inshelatoriile alea de tip CARITAS sau alea ale lui Sorin Ovidiu Vantu,eu totushi nu cred ca in jud.Constantza sau adunat cei mai multzi proshti din Romania.
12
7
Eu votez haur ca mi da motorina gratis la masina electrica si aer conditionat in parcuri.Mortii ma tii de t***n hot si mincinos!!!
16
9
Că îmi dă casa la munte cu vedere la mare.
17
8
Ciucii Ciolacii Langostanii, johanisii, Basestii etc
18
9
Propaganda din asta comunista bashita, ca v-a lasat ceasca cu zero datorii, dar v-a lasat si in fundul gol. Uita-te la filmarile de la revolutie si vezi ca oamenii ajunsesera boschetari, imbracati in zdrente, nespalati, flamanzi. Salariul mediu era de 40 de dolari. Ma mir ca se mai gasesc idioti sa-l voteze pe specimenul asta de simion.
28
20

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365