REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Simion, reacție la anunțul lui Ciolacu: 'Va fi o plăcere să te bat în turul 2!'

Simion, reacție la anunțul lui Ciolacu: 'Va fi o plăcere să te bat în turul 2!'

Virgil STOIAN 20 august 2024 | 20:59 652

George Simion, liderul AUR, a reacționat rapid la anunțul privind candidatura lui Marcel Ciolacu la funcția de președinte al României. Simion a ales să îi comenteze liderului PSD direct la postarea în care făcea anunțul.

Simion, reactie la anuntul lui Ciolacu: 'Va fi o placere sa te bat in turul 2!'George Simion

„Va fi o plăcere să te bat în turul 2! Bine că ai și tu un plan”, a scris președintele AUR.

Comentariul liderului AUR a strâns în doar câteva minute sute de reacții și zeci de comentarii.

George Simion a făcut aluzie la Planul pentru România pe care Ciolacu l-a anunțat, despre care susține că ar copia ideea Planului Simion pentru România pe care liderul AUR l-a lansat în luna iulie.

Anunțul lui Ciolacu

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, şi-a anunţat, marţi, candidatura la alegerile prezidenţiale, el afirmând că a luat această decizie după ce s-a consultat cu românii, cu familia mea şi cu colegii săi din partid. ”Sunt pregătit să-mi asum acum responsabilitatea de a fi preşedintele tuturor românilor. Am credinţa că pot contribui la viitorul ţării mele – un viitor în siguranţă şi bunăstare”, mai spune liderul PSD în mesaj.

”Am decis să îmi depun candidatura la Preşedinţia României. Am luat această decizie după ce m-am consultat cu românii, cu familia mea şi cu colegii mei din partid”, a anunţat preşedintele PSD.

El spune că la Congresul de sâmbătă va veni în faţa românilor cu Planul meu pentru România şi le va cere colegilor mei sprijinul pentru a câştiga alegerile prezidenţiale.

”Astăzi, mai mult ca oricând, România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Românii au nevoie de siguranţa că muncind pot avea un trai mai bun. Ţara are nevoie de un preşedinte căruia îi pasă de toţi românii. Nu m-am dat niciodată înapoi de la lucrurile grele. Am preluat preşedinţia PSD într-un moment foarte dificil şi, împreună cu colegii mei, am reuşit să recâştigăm încrederea oamenilor. Am acceptat răspunderea de a fi prim-ministru într-unul dintre cele mai complicate momente din istoria recentă. Şi am reuşit, alături de colegii mei din Guvern, să punem lucrurile în ordine”, arată preşedintele PSD în mesajul postat pe Facebook.

Ciolacu mai spune că este pregătit să-şi asume acum responsabilitatea de a fi preşedintele tuturor românilor.

”Am credinţa că pot contribui la viitorul ţării mele – un viitor în siguranţă şi bunăstare. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AUR, este copilul avortat al PSD, partid infiintat de gunoaiele cu Pensii Speciale!
1
0
Ce-mi place piesa asta de teatru intre cei doi actorasi, Simion si Ciolacu! Regizorii sunt extraordinari! Felicitari tuturor gradatilor!
5
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365