REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Simion: Suveranismul trebuie să fie la putere şi în România

Simion: Suveranismul trebuie să fie la putere şi în România

Victor ROTARU 27 februarie 2024 | 00:00 300

Preşedintele AUR, George Simion, susţine că suveranismul trebuie să fie la putere şi în România, în condiţiile în care "nu mai avem stânga şi dreapta în momentul acesta pe scena politică".

Simion: Suveranismul trebuie sa fie la putere si in RomaniaGeorge Simion

Potrivit AUR, Simion a făcut această afirmaţie în mesajul pe care l-a transmis la Conservative Political Action Conference - CPAC, Washington DC.

"Suveranismul trebuie să fie la putere şi în România, iar AUR este singurul partid care pune România pe primul loc. Nu mai avem stânga şi dreapta în momentul acesta pe scena politică. Avem suveranişti, patrioţi şi globalişti satanişti. Suntem singurul partid parlamentar prezent la această conferinţă internaţională (...). Nu am plătit nimic! Am fost invitaţi, suntem respectaţi, nu ne întoarcem înapoi cu o şapcă (...)", a transmis, printre altele, George Simion de la CPAC.

Liderul AUR a precizat că mesajul lui a fost transmis în contextul discursului susţinut de Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, în cea de-a treia zi a CPAC.

Conform preşedintelui AUR a avut mai multe întâlniri cu oficiali americani, dar şi europeni, printre care Rick Santorum, fost candidat republican pentru nominalizarea la alegerile prezidenţiale, Annalisa Tardino, europarlamentar Lega, Radoslaw Fogiel şi Arkadiusz Mularczyk, parlamentari din Polonia reprezentând PiS, dar şi Steve Bannon, strateg şef şi consilier principal al preşedintelui Statelor Unite Donald Trump, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Populatia este suficient de natanga incat sa continue deversarea voturilor catre asa zisa dreapta sau asa zisa stanga,catre aceleasi hidosenii sinistre care polueaza scena politica de treizeci de ani. Romanii cred ca NATO si UE sunt cumva datoare ca organizatii sa faca bine pentru Romania,chiar daca romanii voteaza cu curul si tac malc dupa aia,cand se trezesc ca au in continuare stapanire cretina,nu conducere demna,in folosul tarii. Ei bine,nu e asa. Noi ne facem singuri viitorul si se pare ca stim sa-l facem decat asa,mai de c***t.
0
0
Patrioti suveranisti, da, dar nu esti tu ala, mai macaroana! Daca bati pas de defilare in fata rusilor, nu esti suveranist, esti colaborationist si coada-de-topor, asa cum au fost si ana pauker si petru groza si toate mutrele sovietice plasate de armata rosie la noi!
0
1
manaci ca..t mai besmeticule.Simioane, lunaticule,exista dreapta unita care se opune real, partidului stat psdnl.aur e un mare fas, o mare spoiala.in 4 ani in parlament, nimic.numai circ....
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620