REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
20.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Simion: Zeci de apropiaţi, membri AUR - aduşi la Parchet, intimidaţi pentru a da declaraţii false despre mine

Simion: Zeci de apropiaţi, membri AUR - aduşi la Parchet, intimidaţi pentru a da declaraţii false despre mine

Victor ROTARU 5 iunie 2024 | 14:42 451

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat că zeci de apropiaţi ai lui şi membri din echipa de campanie AUR sunt ridicaţi de la casele lor pentru a fi duşi la Parchet, "unde sunt intimidaţi şi ameninţaţi pentru a da declaraţii false" despre el, susţinând că acest lucru se întâmplă imediat după ce a solicitat retragerea lui Vasile Dîncu de pe lista de europarlamentare.

Simion: Zeci de apropiati, membri AUR - adusi la Parchet, intimidati pentru a da declaratii false despre mineGeorge Simion

"Statul-paralel a ieşit la atac împotriva AUR! Cu 4 zile înainte de alegeri, imediat după ce i-am solicitat lui Marcel Ciolacu să îl retragă pe acoperitul Vasile Dîncu de pe lista pentru alegerile europarlamentare, statul-paralel şi-a trimis organele de forţă pentru a-i aduce la audieri pe zeci de apropiaţi de-ai mei şi membri din echipa de campanie AUR. Motivul? Să dea declaraţii despre mine! Mă aşteptam ca Ciolacu să facă o mişcare săptămâna asta, să încerce să manipuleze opinia publică pentru a scoate AUR din competiţia electorală, dar nu credeam că este atât de disperat încât să îşi trimită lacheii pentru a ridica oameni nevinovaţi de la casele acestora pentru a-i duce la Parchet, unde sunt intimidaţi şi ameninţaţi pentru a da declaraţii false despre mine", a scris George Simion pe site-ul său.

El a susţinut că "se folosesc de toate pârghiile" pentru a scoate AUR de pe scena politică.

"Disperaţi fiind că au văzut ultimele sondaje reale, care arată susţinerea masivă de care se bucură AUR în rândul românilor, păpuşarii care îl controlează pe Ciolacu au decis să iasă la un atac riscant, ştiind foarte bine că este singura şansă a lor de a ne opri. Ştiu că nu pot câştiga în mod democratic, aşa că se folosesc de toate pârghiile pentru a scoate AUR de pe scena politică. Faptul că AUR a fost vocal cu privire la Coldea, la Dîncu, are consecinţe. Faptul că nu am fost dispuşi să facem blat cu statul-paralel, aşa cum au făcut-o tot restul partidelor din ţară, a atras mânia acoperiţilor, care nu vor să îşi vadă puterea dispărând după alegeri", a menţionat liderul AUR.

Simion a mai afirmat că AUR nu va fi intimidat.

"Am un singur lucru să le spun acestor corupţi securişti care cred că pot controla în continuare destinul României: domnia voastră a ajuns la final. Nu ne veţi intimida, nu ne veţi opri! Atât timp cât avem românii de partea noastră, nimic nu ne poate doborî! Aţi încercat să ne infilitraţi oameni în partid, detonându-i la momentul potrivit, şi nu aţi reuşit să ne ucideţi. Aţi încercat să ne racolaţi membrii zi de zi, dar noi tot am continuat să creştem şi să ne consolidăm. Ne-aţi intimidat, ne-aţi ameninţat, iar acum aţi trecut la pasul următor, încercând să ne anchetaţi şi să ne scoateţi din jocul electoral", a mai scris liderul AUR.

George Simion a transmis că AUR "merge până la capăt" şi cei care vor să-l pună "în cătuşe" trebuie să treacă de votul românilor.

"V-aţi folosit toate cărţile din mânecă, crezând că românii sunt proşti şi vă vor crede. Marcele, Dîncule, acoperiţilor, un singur mesaj am pentru voi: mergem până la capăt! Dacă aveaţi impresia că o să ne speriem de nişte parveniţi care cred că deţin puterea, atunci nu aţi înţeles absolut nimic în ceea ce priveşte această mişcare patriotică. Vreţi să interziceţi AUR? Vreţi să mă puneţi în cătuşe? Atunci trebuie să treceţi de votul românilor, duminică, la vot!", a mai scris Simion.

Silvestru Şoşoacă a fost luat cu mandat de poliţişti şi dus miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat în legătură cu suspiciuni privind falsificarea listei cu semnături pentru candidatura sa la alegerile pentru Parlamentul European.

Potrivit surselor citate, Silvestru Şoşoacă ar fi fost ajutat de liderul AUR, George Simion, să falsifice respectivele semnături. Parchetul General a anunţat că a deschis un dosar penal în acest caz, fără să-i menţioneze numele lui George Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016