REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.6° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
26.6° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Simona Halep dă o veste bombă chiar înainte de procesul de la TAS

Simona Halep dă o veste bombă chiar înainte de procesul de la TAS

Victor ROTARU 17 decembrie 2023 | 08:30 4117

Simona Halep (32 de ani) a dezvăluit cu ce argumente se va prezenta în fața judecătorilor Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Simona Halep da o veste bomba chiar inainte de procesul de la TASSimona Halep

Jucătoarea română de tenis a explicat cum a ajuns în situația ca testele sale de doping să iasă pozitive. Simona Halep susține că, înainte cu trei zile de a fi depistată pozitiv la roxadustat, a efectuat un alt test care a fost negativ.

De asemenea, Simona Halep mizează pe faptul că analizele sale de sânge au fost bune și speră, prin argumentele pe care le va aduce în fața instanței, să obțină o reducere a pedepsei după audierile la TAS.

„Este foarte clar că a fost o contaminare, nu a fost intenționat. Cu trei zile înainte de rezultatul pozitiv la proba de urină, am avut rezultate negative la probele de sânge și urină. Așa că mi s-a spus la început, că este o cantitate extrem de mică din această substanță interzisă, iar în acele trei zile nu aș fi putut să mă dopez.

Sunt două lucruri: contaminarea – cred că este un argument foarte puternic pentru mine -, iar al doilea, probele de sânge. Am făcut foarte multe analize și toate au fost negative. Așa că nu au găsit niciodată nimic în neregulă în sângele meu. Cu aceste lucruri o să merg la TAS”, a spus Simona Halep, într-un interviu acordat pentru Euronews.

Ce se întâmplă cu Simona Halep

Pe data de 12 septembrie 2023, Agenția Internațională de Integritate în Tenis a anunțat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep: suspendare pentru patru ani din orice activitate sportivă, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022. Românca este suspendată din octombrie 2022, astfel că și-a ispășit deja mai bine de un an din pedeapsa primită.

Acum, românca așteaptă ca situația ei să fie judecată și la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane), în luna februarie a anului viitor, și speră să obțină o reducere a pedepsei.

TAS a decis ca audierile în cazul Simonei Halep să aibă loc în perioada 7-9 februarie 2024. Românca așteaptă acum momentul respectiv și speră să își demonstreze nevinovăția, iar pedeapsa ei să fie redusă.

„Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 și 9 februarie 2024. Mă bucur că am posibilitatea de a-mi prezenta și de a-mi demonstra nevinovăția în fața unui tribunal independent. Mulțumesc”, a transmis Simona Halep, în urmă cu câteva zile, prin intermediul unui videoclip postat, potrivit prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Folosit racheta, adică racheta de tenis mulți ani, știam ce i bratul obosit natural.Ea se pare ca nu știa. Și nu o lauda atâta lume când ea castiga,căci nu castiga pentru mine,nici pentru țară, castiga pentru ea.Iar ala ce i contra lui Vasile I,sa l asa și așa. Ați început sa ne învățați ce i corect și ce nu.La voi în trib,poate merge vrăjeală,dar faceți o in tribul vostru .De vreți.De nu,faceți o in tribul vostru.Iar de nu și nu,la gara,trenuri sunt multe.
4
1
Ca sa nu mai zicem ca a curvăsărit regulamentar, ca la TIstimelu, cu fatalaul de Iuruc pe când boul era însurat. Așa cum face ea pe nevinovata. Și boul pentru nasoasa a divorțat, ca era nasoasa in voga și cine era el, va dati seama!
8
0
Donchi pufleni funie !
3
0
Sa-ți amintesc de data când i s-a propus sa joace pentru r*mânia și a refuzat și s-a dus și a jucat pe bani in Canada parca sau draci s-o ia. Așa ca scutește-ma ca a jucat pentru steag. Nu a jucat niciodată pentru steag, dar a beneficiat de steagul r*mâniei când a foat aleasa cetățean de onoare pe ici pe colo și i s-au dat terenuri cadou din partea statului pe ici pe colo. Iar pentru nenea Vasile, tati, nu am aclamat-o niciodată pe Fomista asta care din foame de bani a dat in ridicol și nu faptul ca nu am pus mâna pe vreo racheta trebuie sa ma faca sa cad in genunchi in fata unei impostoare. Cât despre analfabetism…nu știu la cine va referiți! Mesajele anti-mach3doanca nu sunt nici agramate și nici analfabete.
11
1
Ce ai Vasile? S a umflat tărâța-n tine? Daca ai o alta parere impartasesti o dar nu i ataca pe cei pe care nu i intelegi
6
0
Ba laturi,jeguri si alte lighioane.Pana acum 1 an toti va manjeati la bot cu "Hai Simona!",acum ca e subiect de barfa toti stiti,toti au vazut sau toti au auzi. Pana nu pui mana pe racheta aia nici unu nu are drept sa comenteze. Si tasu e tasu nu e ea.Ce va mai roade invidia si va ofticati cand le merge bine oamenilor si cat de repede sariti la jugulara cand au probleme. D.aia se pisa toata lumea pe Romani ptr ca marea majoritate sunt ca voi....niste slugi si latrai ascunsi in spatele tastaturii. Slava Romania!!!ca la romani multa m...odestie
3
10
Să zic,fundule!!!.
2
1
Donchi pufleni boargi mari … omu e bomba ! Vrea sa si faca felul ! Care ave ti dati la el luati va gandul !
5
1
Numai:Ba,tu sub steagul cui trăiești pe aici?Du te înspre mama ta,curele.
6
0
NUMAI, vorbește pentru tine.Nu în numele altora.Ce accent ai când încerci să vorbești cu majoritarii, adică vreau să zic,cu r*mânii,ăștia urati de voi? Sictir.
2
3
De Pariuri oare o fi ceva vorba ???
6
0
Pentru d o b I t o c u l de sub mine! Dacă ar fi jucat gratis s ar fi justificat comentariul tău, altfel...n a jucat decât pt banii lu tacsu. Hai sictirit cu patriotismul tău de 2 lei
12
0
Comentarii de r*mâni analfabeti, invidioși, rasiști, cum mă să fii invidios pe o machidoanca care putea să joace pentru alt steag din lumea asta, dar l-a ales pe al nostru, ligheanelor de laturi ce sunteti
2
18
Donchi pufleni baron service vrea sa se spanzure !
4
1
Toti de acolo sunt indiviosi unii pe altii … mai toti saracia le bate la usa , si ei se dau milionari cu banii bancilor , uiunii ! Daca i scuturi putin sunt vai de steaua lor !
9
0
Dragă măi, ce i cu tine? Las o lată cu bla,bla,bla.Esti kaput.Capisi?
4
3
De aia are bârna mare, sub faldul ăla de grăsime. De mincinoasa. Ia-ți banii câștigați din minciuni și din reclamele prin care te-ai târât și dispari, impostoare cu tupeu.
12
8
Așa sunt M4CHIDONII, n3simtiti de zgarciti, profitori, îngusti la minte. Știu sa se fălească, dar dau dar la nunți 400 lei de cuplu, totul este fala, maimuțele de muieri își limitează orizontul la țoale și pantofi și sa se urmăreasc una pe alta cu ce s-a îmbrăcat, eventual sa se cordeasca penal pe unde apuca, ca și ei de altfel. Alminteri se dau familii onorabile. Și când am crezut ca Halepa s-a dus in sfârșit in Dubai și a dispărut, Iat-o din nou. S-a bagat peste tot ca o disperata, in toate reclamele posibile și imposibile, ba a carat-o și pe ma-sa după ea, ca sa fie încasările mai mari. Numai la k*t nu a făcut reclama și numai din cutia de pateu nu mi-a sărit, in rest era pretutindeni. Fomista, ca m4chidonii. Sa învețe de la băiatul ăla, campion la înot, David Popovici, ce înseamnă caracter curat, educație, modestie, munca curată și performanța binemeritata. A obținut performate prin furtișaguri și acum nu are cum sa o dea la întors.
20
2
Cine este baiatu asta?
6
4
Un tata arogant care profita de fii-sa ca a ajuns Campioana. N-aveai loc prin oras taran fara scoala, nici nu stii sa vorbesti Stere... Pai tu te dai mare cu fii-ta, n-ai nici un merit. Te imbatai ca un boschetar si plecai fara sa lasi nimic zgarciobule. La restaurant se lasa 20% nevazutule...
18
6
Speri degeaba Simoneto,nu se schimba nimic asha ramane pentru ca in afara de rodustat ai fost depistata si cu pashaportul mediacal falsificat,erai deshteapta daca acceptai din prima zi ca nu potzi contesta reultatul laboratorului dar nu stii cum a ajuns drogul in corpul tau caci tu nu ai luat niciodata vreo substantza interzisa,dar tu ai pus botul la vrajeala avocatzilor care ti-au dat sperantze false ca si acum caci daca erau oneshti si itzi spuneau ca nu se poate face nimic contra rezultatului de laborator si a contraexpertizei cum mai puteau sa te faca de catziva banutzi;oricum tu spera in minuni sau in mosh Craciun caci tot se apropie 25 decembrie.
13
4
Se pare ca presa on line isi bate joc de oameni. Cu titluri mincinoase incearca sa pacaleasca oamenii ca sa intre pe articole. E impetuos necesar sa intelegem ca incetarea citirii presei on line este necesara. E o mizerie. Sa nu se mai intample. Multumesc
11
1
care e adevarul si daca are dreptate sau nu ptr ca e o problema tehnica de specialitate dificil de inteles si judecat dar intarzierea mare a judecatilor si asteptarea par nedrepte
12
4
Senzațional! Dan Diaconescu! r*****a!
7
1
Nici prafuri de performanta ca lume nu a putut sa cumpere. A mers pe mana fratelui grec si a bagat niste ieftinaciuni din Atena de au prins-o astia. Grecul la grec isi sa teapa. De aia Grecii mahedoni nu au incredere decat in familie ca astfel se tepuiesc la greu.
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712