REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie

Replica API 7 septembrie 2022 | 00:00 15138

Simona Halep (30 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, într-un decor de vis, iar la aproximativ un an distanţă urma să aibă loc nunta, la Sinaia.

Numai că pasul acesta nu va mai fi făcut după ce cei doi ar fi luat decizia că este mai bine să se despartă acum, înaintea petrecerii programate pe 13 noiembrie, la Sinaia. Divorţul ar urma să se petreacă la notariat, mai ales că nu au în plan să împartă nimic, conform celor de la ProSport.

Aceasta era înţelegerea dintre cei doi încă din momentul în care şi-au unit destinele, Toni Iuruc fiind şi el un om de afaceri prosper, conform digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avea tauri multi ! Fiisu robert face bolt , e cam fraierica , sa casatorit cu o uratenie de specie rara , plus saracie numai zic , omu se umfla ca are apartamente , da alea sunt luate cu banii de la tauri ! Cand o sa i vina returnela sa vezi distractie ! La piatra neamt la caserie isi bate p**a carageaua de el la orice ora ! Cheliosu gicu ii da 3 0 in fata lu robert la ciumegareala !
0
0
De la tistimelu lau gasit cand isi lega funia de lustra !
0
0
In loc sa si vada de treaba ca si a pierdut tasu casa , masa , numai are nimic , cu ce a ramas doar cu datorii , ea ii barfeste pe toti !
1
0
Oi behaitoare !sonea sa aproachi ! Urmeaza taurii , fraude cu fonduri ! Vai de p**a lor !
0
0
Mariana lu oaciu e Nr 1 la stejaru si zoia lu preftu la tistimelu
0
0
Camena a dat 2 surori pocnitori si un tepar cu blocuri. Din 2 surori una a fugit cu banii fostului sot. A vrut sa fie cumpere cumpere dividende la un hotel pe strada Traian Stiti voi care! Numai ca a sunat receptionera la sotia administratorului. Ce viata la makedoni. Bleah.
0
0
prostanul de machi vroia sa.i praduiasca banii fetei.Asta i.a zis pas,la munca,tirtane,nu la invirtit matanii in bar.ce fatza de barbos rapanos avea iuruc.ha ha
0
0
Alte saracii de specie rara de la ceamurlia : adelina misinca sa casatorit de foame cu cusa , costin misinca e pe la damelu agarici pe acolo , a facut proiecte pe el , tot neamul au vrut sa vina si ei la oras si au pierdut casele la banci , oamenii au o saracie rara pe cap ! Saracia ii conduce cu 3 0 la ei acasa !
1
1
Toti au miliarde de dat la tauri , oi , vaci fictive : neatar , aga , duhovnicu tapu , oaciu , ficiu , dinca paduraru , donchi pufleni , sterghiu , coci purni in gura , cofetaru stefan si panait , fratii migit toiu , papsi , toata familia liuta , toata familia tudor , toata familia bela , sale , nanu , halciu presedinte sageata ,vasile madgearu , tolea ,scafandru , furca , tarlic , calutu , baietelu samata a tras teapa la o banca in cardasenie cu tefa tudor si cu santi ,periculisu , gatu , !
0
0
Maryana oaciu de ce nu il barfeste pe taicasu ca are de dat 25 de miliarde la tauri ?
0
0
Maryana a lu oaciu barfitoarea nr 1 de la bijdova barfeste pe toti
1
0
Iuruc este steril, nu poate sa procreeze copii, ce nu intelegeti ?
0
0
Ce aveti de injurati si aruncati tot felu de cuvinte urate la adresa acestor oameni . Indiferent ca se afla in atentia publicului s-au niste anonimi , fiecare are viata lui si decide cum sa ii fie mai bine . De ce atata ura , de ce atata dusmanie . La ce va foloseste , ce beneficii aveti daca jigniti . Mai bine aveti grija de voi si bucurativa de viata .
0
0
omul a vrut sa aiba o makedoanca traditionala in casa si el sa stea la cafenea si sa invirta matanii si nu i-a iesit . Bravo Simona
4
0
care crede ca el ar fi buricul planetei dar care pute a cacat .***.
2
0
Bravo Simona !!!!!
1
0
Nu mai conteaza criza energetica pe capul populimii, ne-a lovit bomba atomica in moalele capului. Ce ne facem ? Divorteaza mmakkedoankka !
0
0
Cand navasta iti spune ca esti beat manga, trebuie sa te duci sa te culci. Simona nu a priceput ca e makkeddonacca !
0
0
CERNAVODA se lauda ca a facut pt. SIMONA LABA fara numar la cat este el de imputit !
1
0
Sunt foarte trist. Plm
1
0
motivul divortului e antrenorul gigolo greco francez din nisa . se pare ca simo vrea sa se mute in nisa definitiv . la cine oare ???
1
0
da, asa e, si de la atatea relatii bune a ajuns ala sa umble cocosat prin salile de tribunal. ati prinso?
0
0
Stai sa vezi cum se dau fratii in judecata pt mosteniri din cauza unei c***e cipaneze din familie. Si c***a are si avocat renumit, fost sef de barou. Au ei asa, relatii bune, ca intre rude.
1
0
nu stiu cine vrea sa uta o machi.Doar daca vrei scandal,sa.ti vina taranoiii pe cap.astea se casatiresc in familie,sint cam mirositoare,taranci,gospodine in pat,asa ca nu trebuie nimanui,doar taranoilor de rude cu care se imbirliga.nu sint coarde,sint prste!
1
0
Ordinarii de bijduveni nu-l mai baga in seama pe Aliosa ca are feata alasata.
3
0
dar Tararache ala de se imbraca cu camasi mulate, se epileaza si se penseaza mai traieste? inainte era omniprezent la cafenelele rudelor unde bea si mananca moka! inainte era cu masini scumpe, limuzine, alea-alea, cluburi, fetite. acum, umbla cu numere de bulgaria. e ala intr-o gasca care stau numai la mocangeala pe la un hotel in eforie si se posteaza de zici ca sunt in tenerife.cica fac o cheltuiala ca ei cand se duc in eforie pleaca cu tot cu maia, papu, lali si teta.mocangeala asta e prea daunatoare. ba tararache, esti smecher,ce sa mai zic. ti-au dat viteza toti amicii,prea lipitoare esti
1
0
o E T N I E care n-are dreptul la viata. Sunt paria societatii. Unde sunt infractiuni, hop si ei. Nu exista m a c h e d o n care sa fi facut ceva cinstit. Toate averile sunt ori din furt, ori din pacalit oamenii. Cu banii de la. bulgari s-au tepuit fratii intre ei si nu-si mai vorbesc de ani de zile. Exact stil balcanic. Multe relatii intre parteneri se rup ca-s ei tampiti. Asa le e structura genetica. Neam de c u r v e si scelerati. Daca ii pui la teste psihologice, unul nu va trece testul. CA ASA SUNT EI, NISTE IDIOTI CARE LASA PROSTIA MOSTENIRE LA COPII.
2
0
Toate povestile cu picanterii amoroase in Constanta nu sunt decat despre machedoance. Astea care acum au 40-55 cu nepoti arata toate obosite la fata si fizic. Multe inca maritate,dar care dorm in paturi separate cu sotii.Mai e breasla celor divortate care au descoperit ca independenta este punctul lor forte ca sa nu le mai judece nimeni ca aveau de copile, s e x u l in ADN. Cele care sunt acum intre 30-40 de ani au dat peste cap machidonimea. Sunt sexoase,au cate 1-2 copii, sotii nu prea le mai dau de cap si toate se cred dive, iar ele si-o trag cu cine vor. La nunti par perechea fericita.
4
0
da maia? maia ce zice?
1
0
Sarmanul ala credea ca ii tranteste 2-3 copii si apoi mananca banii ei impreuna. Se pare ca oita s-a prins, plus ca ea mai poate inca si vrea sa mai mulga ceva milioane din tenis
0
0
Bijduvenii sunt tiganii machidonilor
0
0
Mata este c***a nu machidkancele
0
0
Sa ne s**i p**a
0
0
Nu mai pot eu de parerile voastre.
0
0
Astia sau fwtut atata timp si acum au aflat ca sunt verisori primari
1
0
Am castigat 10 mil.lei vechi la un pariu cu un prieten. Am zis, la casatoria lor, ca nu-i vad impreuna peste doi ani...
2
0
vai de nea stere ,plange acum, sa facut de ras, gineraku ii spunea pe nume, asa e daca se corcesc rude intre ele, cea mai urata rasa ,si tarani din dobrogea
0
2
O mare surpriza a fost cand Simona Halep a decis"sau a decis tasu pentru ea"sa se marite cu T.Iuruc,divortul nu surpeinde pe nimeni,sau cel putzin pe mune nu.
2
0
Feata s-a bagat oaie mulgatoare la soacra si trebuia sa aduca baniii la soacra sa tina de ei. Nu vroia feata sa adyca banii i-a dat viteza. Nu e buna oaia ca nu aduce bani
1
0
Ca Sharapova si a bagat nasu in casnicia lor. Asta e.ai pierdut Simono...
2
0
le iau mintile makidonilor, mai mult ca oricarei natii. Nu vad decat bani, bani, bani. Ma intreb, Simona Halep nu avea destui?
0
0
Mi-a lacrimat poula la auzul acestei stiri!
3
0
Cele mai coorwe sunt makidoancele. Se ard in cour doar cu romani sau t****i de la 16 ani. Se marita virgine dar in cour sunt explodate. La Mircea toate se ard in cour. Coorwele orasului se stieee sunt makedoancele.
3
0
Ti voiiiii multuuu Simonaaaaa
1
0
Nu imi revin din plans, parea o dragoste atat de curata. Cu obrajii inundati de lacrimi, stau si ma gandesc......mah dar iuti mai sunt aripioarele astea de la KFC.
2
0
Aceste comentarii arata ura si dusmania,nationalism extremist.Aceasta fata a fost si este ambasadoarea Romaniei cat nu va dati voi seama.Sunteti mai rai ca animalele din jungla,rusine sa va fie!
1
0
Simona este o stea a Romaniei ! Este vedeta, tanara , frumoasa, nu-i deloc tuta , e bogata si este gratulata de toti , inclusiv de barbati tineri, macho. Simo , clar , are de unde alege, are cu cine sa se afiseze in societate si' n cluburi. Iuruk, un expirat, flituit de 3 foste neveste, miliinar doar cu numele. Nimeni nu da 2 bani pe el. Nea Stere trebuie sa " mai deschida ochii" iar babele sa taca. Simo stie ce are de facut si cum sa aleaga. Papule....ciocu mic !
2
0
problema cu maimutele este ca se excita daca cheltui multi bani pe kurul lor.In pat stau ca mortaciunile,asa ca parca uti o gonflabila si moare tot.Sint stresate,grabite,alea maritate sa se rezolve si sa se care,alea nemaritate sa se marite si sa faca ca alea maritate.Toate vor bani multi,fotbalisti,navigatori,astia se pot bate toamna in padure cu cerbii ca au coarne la fel de mari.ma hidoance,romance,turcoaice,grecoaice,aceeasi brinza veche.Cam asta.i filozofia vietii baieti,puneti mina pe lopeti.De tiganci nu vorbim ca alea nu.s oameni!
2
0
Intr o tara civilizata bijduvenii nu aveau voie in oras. Cei mai inculti, barfitori, invidosi, isi freaca nevestele intre frati
8
0
Makidoancele bune si ieftine tare. Cad usor la prosteala dca le spui a sunt destepte si secsi. Cracanate cu miros de branza vor sa se faleasca si se bulesc cu oricine vrea. Halepa e recunoscuta ca e arzoaika si nu rateaza nimic. Makidonii pleava si uratenia Constantei. Sa le bulim femeile sin cour sin botox ce le place mult!
7
2
Apostol Gabriel ce ai facut ma ?
1
0
Lui Toni nu i se mai ridica joja
6
1
In la mini lai
0
0
Eu nu procep ce a vazut Simona la dobitocul de Iuruc. Are o figura de handicapat cand rade
1
0
E simplu...ea e tanara, el e un moshar coclit. 12 ani diferenta intre ei, p******. Cand calatoresti in toata lumea si vezi atatia barbati, tot un m******n vrei? Nu te atrag suedezii, australienii, americanii, francezii? Tot cu un luzar cetatean roman vrei sa iti petreci timpul?
3
0
Azi am vazut doar un tantar deci Iusub a divortat soto
0
0
Trei silabe: PE-NI-BIL!
0
0
Ale naibii pramatii, bijduvenii. Au sarit repede la comentarii ca Iuruc e de vina si ca o ardea pe alta. Bah, mari nenorociti mai sunteti. Niciodata voi de vina. Vi se f u t nevestele si copilele de nici voi nu mai stiti daca mai sunt fete mari in urechi sau nu, ca amigdalele deja sunt sparte de ani de zile. Alta e t n i e mai distrusa ca a voastra nu exista in Dobrogea. Ra-ti ai dreaq de ordinari. Ati fost cancerul tuturor zonelor prin care ati colindat, din Balcani si pana in Dobrogea de sute de ani. Niste infractori cu legitimatie.
1
0
Vivi ai primit si tu o serva in cour ca prea comentezi.sau esti ne servita de mult timp
0
0
Citesc si ma minunez si nu inteleg de ce atata ura si pe cine si cu ce ajuta. Suntem oameni cu totii, fiecare un suflet, uitati ca Dobrogea e sau era un leagan multicultural unde eram vecini cu totii. Mare pacat.
0
0
Asta e dobitocul de Carabas. Numai el uita sa puna litera L in coada la cuvantul ADEVARU. Ba Carabas boule, invata sa scrii gramatical. Te-n gura de agramat. Ti-a dat viteza fosta sotie ca traiai pe spatele ei. Esti mai p***t decat prevede legea si natura. La Medgidia cand ieseai din casa daca trageai poarta mai tare cadea casa.
1
0
nu e nici un mucan aici tot m******n e! pe fata prieteni pe la spate isi scot ochi! rusine sa le fie rusine si atat!
0
0
Bai ce complexati sunteti voi mucanii. Cei mai destepti si cei mai frumosi si cu nevestele cele mai curate. Eu stiu multe din femeile voastre care se f.t de se rup si in c.r cu machidoni. Asa ca mucanul tot muncan ramane. Sa ma pupati in .**. de fomsiti mocangii.
2
2
Vad ca nu se semneaza nimeni la aceasta stire. In stire se mentioneaza ca s-au casatorit acum un an, si urma sa se casatoreasca la Sinaia, acum. Bai ziaristule, l-ai lasat pe fii-tu la calculator sa scrie in locul tau? Ca amanta...nu ai tu moaca de asa ceva.
0
1
Pentru Tase Gigi si etc Natie de betivi si c***e sunteti voi Romanii noi m**e suntem mici Avem si noi curvele noastre 1 da 100 nu dar la voi 100% toate si voi barbatii 100% betivi asa ca la Simona un mic esec !! Dar va scoate tara in lume bulanilor!
1
4
Simona este cea mai puternica femeie din Romania! A muncit de mic copil pentru a fi in top 10 jucatoare ale lumii! Are dreptul sa fie fericita pe toate planurile! Nu o putem compara cu orice femeie de pe strada si nici sa i comentam deciziile personale intr un mod vulgar!
4
0
98 de strofe ca la Luceafarul. asta numai pindu poate s-o faca. mari compozitori mai sunt lautarii astia. dau m a c h e d o n i i bani chiar si imprumutati numai ca sa le cante pindu la nunta. tine-ti-o asa baieti. sa-i cheliti de bani pe makedoni ca asa merita ca-s papagali. bravo voua!
2
2
am mai zis ca divortatului ii trebuie zilnic pasarica , lucru care a facut ca dupa casatorie cand mergea cu ea la turnee a inceput decaderea din cauza extenuarii... insa in ultima perioada divortatul fiind acasa si-o tragea cu alta... totusi , se bucura bunica-sa...
4
0
Cica la Primaria Stejarul, Tulcea a fost arborat drapelul n***u pentru divortul lui Halep. Tragedie mare. Ca tzi arsini mari. Pindu va scoate cantece de jale pe treaba asta. 1000 euro strofa, iar piticul umflat Gudi se gandeste deja ca va face cantece cu 98 de strofe. 98 strofex1000 euro strofa, 98000 euro-termopanele la constructie ca va fugi cu toti banii. De acum incolo Pindu va canta doar de jale ca prosteala cu nuntile nu mai merge.
0
0
Simono, sa mi dai racheta inapoi!
0
0
divortul nu e un capat de tara! i se poate intampla oricui! sanatosi sa fie si amandoi isi vor gasi locul mai devreme sau mai tarziu!
1
0
Mai bine acum decat mai tarziu! Poate nu a fost o alegere potrivita! Caractere nepotrivite. Sanatate si realizari fiecaruia pe drumurile pe care le-au ales!
1
0
doliu e in lume! faradelegile sunt de cand lumea si pamantul! ei sunt o mana de oameni! nu mai comentati aiurea! infractori conduc lumea! lasatio asa!
1
0
Luna septembrie e doliu e***c national la leprele de bujduveni pe fondul divortului fetei lui Aliosa. Bijduvenii, in urma cu 30 de ani traiau la eschibaba si tistimelu cu wc in curte. Cand au venit la oras si au vazut tramvaiul au crezut ca e masina de transport oi de la zeido. Bijduvenii au efectuat toate faradelegile din codul penal. Toata viata lor e un sir lung de infractiuni. Si copii lor tot un soi de infractori sunt. Ca se mosteneste de la parintii care-s lideri infractori.
1
0
nu aveti cum vreodata in viata asta sa o comentati nici in gand pe Halep! este emblema pt toti pt toata Romania! este onoarea tari! saraci de minte
1
1
O fute Muratoglu pe Simona se stia de cateva saptamani ! cica ia rupt gaozu
3
1
Cum s-a ajuns la makedoni!!Divortul a devenit ceva monden.In timpul casniciei baga in ele silicoane si ser in buze,iar dupa, ele isi traiesc viata. Sa dea naiba cum s-a ajuns! Incredibil!!!Care mai de care sa se posteze cat mai goale pe facebook si instagram chiar daca au copii acasa si-s maritate.Nu mai conteaza varsta, sa-si expuna fizicul in costum de baie ca sa fie privite de toti.Cand te uiti la copii celor care acum au 50 de ani, toti fac ce vad la parintii lor.Natie de c u r v e si de scelerati.Curvasareala este punctul forte al makedonilor.
3
0
Este cu Smiley
1
0
i-a murit la intrare
1
0
Bai gigi,chiar sunt curve, si multe dintre ele din oras, chiar si maritate, sunt imbarligate cu baietii tineri din oras, ptr ca prostii de machidoni stau pe camp cu oile, stau pe santiere, stau in cafenele, si nevestele lor stau prin camere de hoteluri cu altii. Au devenit curvele numarul 1 al orasului, cu mic cu mare.umbla dupa penis mai ceva decat se duc sa cumpere paine..
3
0
Nu mai comentati din taxi
0
0
Motivul este ca Iurucul e steril, iar Simona vrea copii.
0
0
Motivul divortului este ca ia s**t o cu 6-0 6-1 6-0 si l a daramat pe Iuruc.asta nu a apucat sa mai faca nimic saracul.
0
0
atat ii duce mintea pe amandoi. la ce va ti mai loat ma bezmeticilor! te ai facut de ras haleapo! pe el il doare la basca!
1
0
bai tase,nu sint nici curve,nici alfel,sint ca toate gagicile.problema lor e ca se imbirliga intre ei si ies nasosi si nashpeti,plus ca sint toti foamea,banii aoa,dar asa.i natia lor,de aia i.au dat grecii afara din tara si nu vor nici acum sa auda de ei!
3
2
Cand e pe interese, se alege praful!!!
1
0
o sa ceara fraierul bani din partaj,iurucul..
1
0
e ca halep suna mai bine ca sugiuc, pardon iuruc
4
1
I-a s**t p**a si acum divorteaza, bataie de joc.....asa ceva nu se face.
1
1
Acum cateva zile cand era articol despre Maria Cusu, cineva Tase, a spus ca machidoancele au devenit cele mai curve, Drept dovada,inca un exemplu...asa ca ciocul mic mai machidonilor, cand va spune lumea ca si cele maritate si cele nemaritate sunt niste c...rve.
6
2

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513