REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Simona Halep nu va juca la turneul de Grand Slam de la Roland Garros

Simona Halep nu va juca la turneul de Grand Slam de la Roland Garros

A.F. 18 mai 2024 | 00:00 1412

Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) nu a primit wild-card pentru a participa la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Simona Halep nu va juca la turneul de Grand Slam de la Roland GarrosSimona Halep

Organizatorii turneului au anunțat ce jucătoare primesc wild-card, iar printre ele nu se numără și Simona Halep.

Roland Garros este programat în perioada 26 mai - 9 iunie 2024. Francezii au anunțat marți, 14 mai, lista jucătoarelor invitate pe tabloul de calificări, dar și pe cel principal. Tenismena din România nu se regăsește pe niciunul dintre ele.

Organizatorii au ales șase sportive din Franța, una din Australia și una din SUA:

Alize Cornet
Fiona Ferro
Elsa Jacquemot
Kristina Mladenovic
Chloe Paquet
Jessika Ponchet
Ajla Tomljanovic
Sachia Vickery.

Pe tabloul calificărilor se regăsesc: Sarah Iliev, Selena Janicijevic, Manon Leonard, Astrid Lew Yan Foon, Jenny Lim, Daphnee Mpetshi Perricard, Sarah Rakotomanga Rajaonah, Margaux Rouvroy și Alice Tubello.

Simona Halep nu-și punea mari speranțe în organizatorii de la Roland Garros
Roland Garros este primul turneu de Grand Slam la care Simona Halep ar fi putut participa după revenirea în circuitul WTA.

Totuși, Halep nu era foarte încrezătoare că va primi o invitație din partea organizatorilor, deoarece aceștia ar prioritiza jucătoarele autohtone.

„Sper și-mi doresc, însă francezii sunt naționaliști și, din ce am înțeles, dau la franțuzoaice. Eu îmi doresc tare mult să joc la Roland Garros, pentru că este turneul meu preferat și ar fi bine. Dar, acum, decizia este la ei“, a spus Simona Halep, într-un interviu, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este pe primul loc faptul ca francezi sunt natzionalishti tu Simino ci faptul ca ai fost o tenismana prinsa dopata careia i s-a facut deja un favor reducanduise suspendarea destul de mult,adica nu ce ai tot spus tu ca eshti nevinovata in cazul dopajului este adevarat,adevarul este ca eshti o dopata careia i s-a redus destul de mult pedeapsa,pentru ca nici un tribunal sportiv nu a spus despre Simona Halep ca este nevinovata,ca s-a dopat fara sa shtie asta nu conteaza nici pentru S.H.nici pentru vreun alt sportiv care a fost prins dopat caci au mai fost destui,nu este S.H.primul mare sportiv prins dopat.
1
1
A rămas praf pe cascaval
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510