REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Simona Halep, nunta anului în România!

Simona Halep, nunta anului în România!

Replica API 10 iulie 2022 | 00:00 3875

Pe 13 noiembrie, marea campioană Simona Halep va deveni mireasă. Soţul Toni Iuruc confirmă oficial: "Da, e adevărat!". Locaţie cu ştaif, Cazinoul din Sinaia.

Simona Halep are parte de un sezon foarte bun, după ce a legat trei semifinale la turneele pe iarbă, printre care şi Wimbledon, însă finalul anului va aduce cel mai important eveniment. FANATIK a aflat că marea campioană şi Toni Iuruc vor face cununia religioasă în luna noiembrie, după ce anul trecut a avut loc cununia civilă.

Din informaţiile FANATIK, cununia religioasă va avea loc pe 13 noiembrie, eveniment care va fi urmat de o petrecere selectă, cu aproape 300 de invitaţi. Toţi aleşi pe sprânceană, însă cu siguranţă nu vor lipsi nume grele din lumea sportului şi nu numai.

FANATIK a aflat că petrecerea de pe 13 noiembrie va fi organizată în Cazinoul Sinaia, o locaţie demnă pentru un eveniment exclusivist, de cinci stele. Construit la începutul secolului trecut, la iniţiativa lui Carol I, Cazinoul a fost inaugurat printr-un concert susţinut de George Enescu.

Se anunţă un eveniment fastuos, peste cel de la ceremonia civilă din 15 septembrie 2021, de la Constanţa. De altfel, cununia religioasă de la finalul anului va închide cercul petrecerilor dedicate pentru nunta dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. Înaintea ceremoniei din toamna anului trecut, a mai avut loc o petrecere tradiţională machedonească în Pipera, la care au fost invitaţi apropiaţii şi familia.

Nunta de la mijlocul lunii noiembrie va veni fix la finalul sezonului 2022. În perioada 31 octombrie – 6 noiembrie este programat Turneul Campioanelor, ultima competiţie a anului, însă locaţia nu este cunoscută încă, după ce ediţia de anul trecut s-a disputat în Mexic. De asemenea, cu o lună înaintea evenimentului de la Sinaia, fanii Simonei Halep o vor putea vedea la WTA Transylvania Open, turneu unde a jucat finala în 2021, scrie fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nunta de neamuri proaste!manele si cipanezarii
0
0
Cum a zis Banciu iuruc zici ca spui ciuruc
0
1
apostol gabriel ce ai facut ma ?
1
0
Sa maritat urita cu varsu o sa iasa copii cracanati si urecheati cu nume de cal si branza intre dinti
0
0
Nunta pwlii, no sa dureze mult si cu asta
0
0
Wow! Cati copii are Iruc si ce varsta are ?? Cate nunti fac cipanii astia ?! Pentru fiecare copil....hai cu nunta...ha, haa.... are bani simonica, ea plateste.
1
0
Simona las-o balta cu tenisul. Sari din lac in put in ultima perioada. Dupa nunta plamadeste vreo 4 p*****i makkedoni sa ai cui sa lasi averea !!!
0
0
Casa de Piatra, si Sa Fie Fericiti, atat le Doresc!!
1
1
Nunta? Pai nu au avut timp sa se sature deja unul de altul? Mai fac nunta?
0
0
Noi farsirotii suntem cu greu acceptati in etnia asta, o sa facem plangere in legatura cu asta
1
0
Cipanzeala pe bani.
0
0
Dar cate nunti mai face fata asta .. atata cheltuiala ca sa auzim curand de DIVORTUL ANULUI! Singurul lucru pe care il are in comun cu sotul madam Halep e ca e m******n ca ea, in rest nu se potrivesc deloc! Casa de piatra ce sa zic .. atat cat o dura!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513