REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
21.4° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

Simona HALEP și Toni IURUC, imagini de senzație de la o zi de naștere!

Simona HALEP și Toni IURUC, imagini de senzație de la o zi de naștere!

Replica API 3 octombrie 2021 | 22:50 3722

Au trecut doar câteva săptămâni de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cei doi petrec foarte mult timp împreună de când și-au unit destinele. Paparazzii Spynews.ro i-au surprins recent pe proaspeții căsătoriți la o zi de naștere, într-o locație de lux din Capitală, scrie spynews.ro

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele pe 15 septembrie. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit și petrec foarte mult timp împreună atunci când au ocazia, deoarece știm cu toți că sportiva noastră își petrece majoritatea timpului la antrenamente.

Din nou avem imagini de senzație cu Simona Halep și TonI Iuruc. Cei doi soți fac ce fac și iar ajung în prim-plan. De data aceasta, am rămas surprinși de faptul că tenismena a ieșit la o locație de lux din Capitală, într-o rochie roșie spectaculoasă și machiată decent, așa cum rar ne este dat să vedem. Toni Iuruc a ales și el un costum elegant, care să meargă perfect cu ținuta vedetei.

Frumoasa sportivă se pare că se simte extrem de bine în compania prietenilor apropiați, dar mai ales în compania soțului ei. Tenismena a fost surprinsă de cei mai buni paparazzii Spynews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene din România, ieșind la o zi de naștere într-un restaurant din București, la ziua de naștere a unei prietene.

Abia după ce toți invitații au ajuns, timp în care frumoasa sportivă a socializat cu persoanele prezente, a venit și momentul să comande. Simona Halep și soțul ei au savurat preparatele aduse, însă nu ne-a fost mirarea să observăm că nici măcar în timpul mesei, vedeta nu s-a abținut din a coversa cu cei prezenți la eveniment, toată numai într-un zâmbet.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din staul, la pascut
10
5
Cu ce se ocupa sotul?..
9
3
Unde plm o vedeti voi frumoasa pe asta fratilor?
16
7
nu e si talent la tenis cu p
11
5
mai bagati mult stiri cu asta ???
21
7
Felicitari Simona! Ai ajuns pe locul 17. Ha, haa.......
19
7

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118