REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Simona Trașcă, probleme uriașe cu un admirator, bărbatul a vrut să o păcălească și să-i strice intenționat mașina

Simona Trașcă, probleme uriașe cu un admirator, bărbatul a vrut să o păcălească și să-i strice intenționat mașina

Valentina CAMARA 15 decembrie 2022 | 00:00 597

Știm cu toții că Simona Trașcă e o femeie foarte frumoasă și are mulți admiratori, însă iată că unul dintre aceștia ar fi încercat să o păcălească pretinzând că i s-a stricat ceva la mașină și poate chiar el să o repare, având un service auto. De fapt, mașina blondinei mergea perfect, iar bărbatul voia doar să profite.

Simona Trașcă e o femeie liberă, astfel că își permite să iasă cu cine vrea la restaurant, așa cum s-a întâmplat și recent, atunci când a ieșit cu unul dintre admiratorii pe care i-a cunoscut pe OnlyFans.

Blondina a ieșit la restaurant cu acesta, au mâncat și au socializat, dar de aici au început și primele probleme. Se pare că bărbatul a urmărit-o pe aceasta până acasă, asta deoarece ulterior s-a trezit cu el în fața blocului cu un buchet imens de flori.

Un bărbat a încercat să o păcălească pe Simona Trașcă. A vrut să-i strice intenționat mașina

Simona Trașcă a povestit pe InstaStory ieri seară de faptul că bărbatul avea un service auto, iar aceasta l-a rugat să vadă ce se întâmplă cu camera de filmat a mașinii de nu mai funcționează atunci când dă cu spatele.

Deși în rest mașina sa mergea perfect, bărbatul a încercat să-i saboteze autoturismul și ulterior să-i spună că are mult mai multe probleme ce necesită reparare, dar în realitate mașina nu avea nimic.

L-am făcut de boala copiilor, i-am scris o grămadă de mesaje, l-am făcut de toate felurile, n-a zis nimic, știa ce-a făcut. Mi-a oferit trei buchete de flori... . Eu i-am zis și aseară că dacă îl prind pe oriunde, că sunt camere aici la bloc, că dacă îl văd mă duc direct la poliție. I-am zis să nu se mai apropie de mine sau de mașina mea. E un psihopat, cum să îmi scoți pompa auxiliară de apă ca să mi se aprindă în bord. S-a gândit că îl sun imediat pe el primul să mi-o repare”, a spus Simona Trașcă despre bărbatul care a enervat-o teribil, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Chiar dacă blondina a mers cu mașina la service pentru ca bărbatul să constate problema cu camera, acesta i-a transmis că ar avea probleme și cu volanta.

Eu oricum l-am simțit că minte de rupe, că mi-a zis că din ianuarie trebuie să o țin în service 2-3 săptămâni, că e nenorocire, că trebuie să-mi schimbe turbina la ea, nu știu ce, îmi zicea că nu o să te coste nimic, că îți fac eu, vrăjeală din asta. Eu sunt femeie, nu mă pricep la mașină, dar am zis că nu se poate așa ceva cu mașina mea, e mașină bună, e luată de la proprietar de la reprezentanță, are 140.000 de km, nu are nimic”, a mai zis Simona Trașcă.

Simona Trașcă a avut un șoc atunci când a mers la un alt service pentru a vedea dacă se găsesc aceleași probleme pe care admiratorul le-ar fi găsit la mașina ei. Mare i-a fost mirarea când angajații i-au transmis că mașina nu are nimic, dar că admiratorul a încercat să-i strice intenționat mașina pentru ca ulterior să i-o repare.

 ”M-am dus la service-ul vechi, acolo unde mă duceam, e mai departe, m-am dus la băieții ăia și le-am zis că orice are mașina plătesc. Pe ei i-au bufnit râsul, mi-au ridicat mașina pe elevatorul de lângă mine, iar cu lanterna mi-au zis că se vede ulei, au mai căutat și au văzut o chestie de plastic, era făcută ghem acolo. Aia era scoasă și făcută ghem și ascunsă acolo. Mi-au zis că mi-au scos-o intenționat să-mi apară în bord. Mi-au pus testerul la mașină și nu am nimic la mașină”, a mai zis Simona Trașcă.

Simona Trașcă: ”Dacă vrea să ajungă la poliție, o să ajungă”

Astfel, bărbatul i-a scos pompa auxiliară de apă de la mașina blondinei pentru ca acesteia să-i apară în bord că ceva este defect și tot el să o repare, pe gratis, pentru a o convinge pe Simona Trașcă că e un bărbat ”model” și care îi repară mașina fără niciun cost.

Vedeta susține că încă de la început i s-a părut dubios, după ce a urmărit-o pentru a-i afla adresa, mai ales că știm că în trecut un alt admirator devenise obsedat după ea și aceasta a cerut ordin de protecție împotriva sa.

 ”I-am dat mesaje și l-am făcut pe toate felurile, i-am dat restrict pe Only, că acolo l-am cunoscut. Omul m-a urmărit după ce am ieșit cu el la restaurant, de la restaurant am luat-o cu mașina mea spre casă și a doua zi mă trezesc cu el în fața blocului. Nu știam cum a ajuns, mi-a zis că a mers prin zonă și mi-a găsit mașina, dar mașina mea e băgată după o barieră, abia o vezi. Eu n-am avut o reacție bună când mi-a adus florile, să vină să aflu pe unde stau, ca n-am nevoie. Un alt buchet de flori pe care mi l-a adus l-a lăsat pe mașină. A încercat-o cu mine la modul urât, sunt sigură că și-a încercat-o și cu alte femei”, a mai spus Simona Trașcă.

La prima vedere, Simona Trașcă îl vedea pe admirator fiind un bărbat normal, la 42 de ani, cu un stil de viață sănătos, cu un corp atletic, dar mărturisește că nu-i vine să creadă la ce i-a trecut prin cap și ce a putut să-i facă.

Tot ea precizează că probabil alte doamne sau domnișoare i-au căzut deja în capcană, dacă acesta a încercat și pe ea să o păcălească, dar s-a prins la timp de ceea ce voia să-i facă.

”Dacă vrea să ajungă la poliție, o să ajungă la poliție. Cum să faci așa ceva, în primul rând ca om, nu contează pentru ce vrei să faci asta, nici nu trebuie să-ți treacă prin cap. Sper că fetele care au văzut asta la mine să știe că dacă vor cunoaște un patron de service care le zice că a văzut ceva la mașina lor să nu creadă. El era bărbat calumea, de 42 de ani, de vârsta mea, înalt, făcea sală, mi se părea un bărbat normal. N-ai cum să cunoști un bărbat o viață întreagă, cu care stai, dar cu ăsta cu care am ieșit de două ori la restaurant. În fine, nu m-a fraierit, să fie sănătos. N-ai cum să faci așa ceva, să sabotezi mașina cuiva, să vrei tu să o strici intenționat, ești dobitoc, ești nebun”, mai spune Simona Trașcă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510