REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
30.1° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

SINDICATUL face demersuri pentru ca NAVIGATORII să NU stea în CARANTINĂ

SINDICATUL face demersuri pentru ca NAVIGATORII să NU stea în CARANTINĂ

Replica API 10 ianuarie 2021 | 22:53 3277

Față de situația creată vineri seară de pe aeroportul Otopeni de a carantina navigatorii repatriați de către DSP, sâmbătă s-a transmis deja catre toti factorii de decizie adresa Sindicatului Liber al Navigatorilor.

Aceasta se referă la faptul că trebuie să se ia măsurile necesare astfel încât să se respecte statutul de lucrător esențial în transportul internațional pe care îl au navigatorii.

„Insistăm să nu cedați presiunilor făcute la intrarea în țară, Ordinul Ministrului Sănătății 414/2020 completat cu OMS 816/2020 exceptează de la măsurile de carantinare personalul navigant maritim, fluvial sau aerian”, transmite Sindicatul Liber al Navigatorilor.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau sa postez si io ceva da akuma nu stiu daca asta e site pentru lache sau pentru adevaraciuni?Cine posteaza aici?
4
0
Pai si de unde pi...a matii iei ma prostu baltii marfa in camion ? Cine mata ti o aduce la camion ?Poate mata.
3
0
Mai oameni buni nu ba mai certati! Viata pe mare nu e usoara ,unii au prins companii serioase si nu le lipseste nimic ,altii fac foamea de multe ori .Stici e sef mecanic.,a ramas un an repetent in Institut dar e destept! Nu stiu daca a navigat mai mult de un an ,dar e sef mecani nu? In anii '90 cand plecam in voiaj trebuia sa platesc cotizatie obligat la sindicat, ca nu plecam altfel. Cum s,-a terminat cu flota am plecatla companii straine si n-am avut niciodata nevoie de ajutorul sindicatului in nici o problema!Mihalcioiu si Stici sunt de 30 de ani la sindicat ,ca nea Nicu, si nu-i controlea
3
1
Sa vina toti boschetraii sa umple tara de covid,cum au facut cu sida si hepatita.Toate coardele,mai ales nevestele lor,au infestat tara de boli!
4
5
a fost sifonar la poarta 2 , si a cooperat bine cu ei,,,si stici al fel, fura la greu 2 paraziti ,unu prost si altul betiv,abia asteapta nave care falimenteaza la noi in port ,,sa le ajute,, la fier vechi la aliaga.turcia fier vechi,, lovele , si ei stau la vile ,.
5
0
Ma doare in cur de astia saraci care muncesc in tara pe 2000 de ron. Salariu vostru e benzina mea, saracilor!Eu la 3 voiaje facute, imi iau un apartament cu banii jos.
3
5
date dreak ma cu comertul tau pe mare ca daca fac toti soferii de camion din tara greva o saptamana ati murit cu totii
3
5
Mihalcioiu e cel mai tare sarlatan din Romania. El a navigat ca treiar vreo 2 ani prin anii 90, pentru ca era viata grea s-a apucat de dat din clanta la sindicat. si tot asa de vreo 30 de ani, omul cred ca are rau de mare si in cada.
10
0
Navigatorii vin deja din carantina dupa 5 luni pe mare....
15
0
De la capsuni sau de pe mare ,poti raspandi la fel boala.E greu de spus daca la noi exista sindicate..In mod real ,pe hartie sunt..ele sunt mentinute pt a simula o economie de piata functionala.In rest, diferentele enorme dintre salarii arata ca nu exista.Sindicatul asta nu poate ecplica de are oameni cu vechime in munca de 40 de ani cu pensii de 240 de euro
7
0
pt ala cu comertul pe mare, auzi ma, tu daca platesti 19 la suta tva la orice cumperi pe aici, exact ce facem si noi, astia care nu plecam pe mare, te crezi cu grade sau cum? vrei sa spui acum ca navigatorii sa nu plateasca tva ca daca se opreste comertul pe mare e vai si amar. O fii dar nu exista diferente intre oameni. Banii se fac oriunde. Nu uita ca noi stam aici, suferim mult mai mult decat pe o coaja unde ai de toate. ne chinuim sa ne facem un viitor, asa ca nu va mai plangeti de mila. sau mai aud ca vreti pensii?ce pensii?contribui cu ceva la stat?0 absolut.
6
10
Sa o futem pe mamica ta cat esti plecat ca ne-am saturat de nevasta-ta. Ne da si bani cat esti plecat
3
10
cine este acest bashit...reprezinta el marinarii...cine pula mea l-a ales pe limbistul asta motorizat??
9
0
Mai nea Mihalcioiu numa voi hodorogi sunteti akolo citi bani mankti pe an dc nu spuneti si cind va suna navigatori taxa mai nu tie rusine AA VREI SI IN GUVERN ACUMA
13
0
Pt. Toti tampitii care nu inteleg ca daca se stopeaza comertul pe mare or sa isi manance cacatul de 3 ori ca atata merge si or sa dea plozilor.lor tampiti sa manance iarba si multa muie.90% din cacatul pe care il lasa din burtile lor imputite la wc. le ajunge in farfuriile lor de tarani cretini pe mare.Cand se va opri comertul pe mare or sa si o bage singuri in cur si isi vor sodomiza copii cu bancnotele de 100 euro care atata valoare or sa aiba.
12
4
Dar navigatorii nu au prioritate la vaccinare anti covid?
16
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620