REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Singura piesă pe care Lidia Buble nu a putut să o cânte din cauza plânsului

Singura piesă pe care Lidia Buble nu a putut să o cânte din cauza plânsului

Valentina CAMARA 21 aprilie 2023 | 00:00 411

Lidia Buble nu are nevoie de prea multe prezentări, căci, se bucură de o carieră de succes. Cu toate acestea, artista recunoaște că există o piesă pe care nu a putut să o cânte din cauza emoțiilor prea puternice și cu greu le-a putut gestiona. Este vorba de o melodie cu un mesaj puternic, dedicată unei persoane dragi cântăreței.

Singura piesa pe care Lidia Buble nu a putut sa o cante din cauza plansului

Lidia Buble se bucură de succes atât în plan personal, cât și profesional. La 29 de ani, se numără printre cele mai apreciate artiste.

Chiar și așa, cântăreața nu s-a ferit să recunoască faptul că este o melodie pe care nu a putut-o cânta, pentru că emoțiile au fost, de fiecare dată, prea mari.

Singura melodie pe care Lidia Buble nu a putut să o cânte din cauza plânsului

Artista a mărturisit că de atâția ani de când este în lumina reflectoarelor, a reușit să scape de emoții, dar nu și atunci când vine vorba de melodia „Sărut mâna, mamă”.

Piesa a fost scrisă special pentru femeia care i-a dat viață, iar de fiecare dată când a cântat-o, a izbucnit în lacrimi.

„Au fost melodii pe care nu am putut să le cânt pentru că mă bufnea plânsul și aici vorbim de piesa „Sărut mâna, mamă”, pe care am lansat-o acum doi ani de zile. Am încercat să o cânt o singură dată. Nu pot să spun că mi-a reușit să o cânt la capacitatea maximă, pentru că mă năpădesc amintirile, mă trec niște stări. Există anumite emoții foarte puternice la mijloc” a spus Lidia Buble, în cadrul podcastului „Vreau să știu”.

Lidia Buble are o relație specială cu mama sa

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și că are o relație specială cu familia, în special cu mama sa.

Artista a mărturisit că emoțiile au fost la cote maxime și atunci când a fost la înregistrări, pentru că, de fiecare dată, își aducea aminte de copilărie.

„Este singura piesă care mă pune așa într-o stare și nu pot să cânt. Este singura piesă. În rest, pot să cânt orice. Este piesa la care am tras de cele mai multe ori vocile”, a mai spus artista, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303