REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
18.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Singurul gen MUZICAL pe care Simona HALEP nu-l ascultă: E prea mult pentru mine!

Singurul gen MUZICAL pe care Simona HALEP nu-l ascultă: E prea mult pentru mine!

Replica API 14 noiembrie 2021 | 00:08 4990

Sezonul s-a încheiat pentru Simona Halep (30 de ani, numărul 22 WTA). Fostul lider mondial a declarat forfait înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian de la Linz, din cauza unei accidentări la genunchi și va reveni pe teren abia în 2022.

În Austria, sportiva din România i-a acordat un interviu atipic fostei jucătoare de top Barbara Schett, în care a vorbit despre viața sa personală. Simona Halep a recunoscut că și-ar dori trei copii, dar cel mai probabil se va opri la doi, și a dezvăluit ce carieră ar fi urmat dacă nu ar fi jucat tenis.

Simona Halep nu ascultă rock: ”E prea mult pentru mine”

Simona s-a destăinuit și cu privire la preferințele sale muzicale. Aceasta a declarat că singurul gen pe care nu-l agreează este rock-ul, spre surprinderea Barbarei Schett.

”Sunt total nepricepută la cântat! Nu cânt nici măcar atunci când sunt singură, așa că nu îți imagina că o voi face acum. Dar ascult muzică, aproape toate genurile, în afară de rock”, a spus Simona Halep. Barbara Schett a fost uimită de afirmația româncei: ”Pe bune? Mulți oameni ascultă Bon Jovi sau alte formații hard rock”. Halep și-a explicat afirmația: ”Nu, e prea mult pentru mine! Îmi place însă muzica clasică, muzica de petrecere”.

2021 a fost un an greu pentru Simona Halep, atât pe plan sportiv, cât și personal. Și-a pierdut mătușa, sora tatălui ei, fapt ce a epuizat-o emoțional, iar evoluțiile de pe teren au fost afectate.

"Ei bine... 2021, ai fost hmm, un an greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de început, am suferit o durere imensă în inimile noastre, pentru că am pierdut-o pe una dintre rudele noastre foarte apropiate, pe sora tatălui meu, mătuşica mea.

Ea era o persoană puternică, specială şi va fi mereu în inimile noastre. A fost cel mai dificil moment pentru mine şi mi-a luat ceva timp să accept pierderea, dar până la urmă am înţeles că asta este viaţa şi că trebuie să trecem peste durere şi să rămânem puternici.

Am fost epuizată emoţional o perioadă lungă, iar apoi am început să sufăr mici accidentări până când a venit cea mare, accidentarea la gambă, de la Roma. Nu am ştiut cum să gestionez situaţia, pentru că nu m-am mai confruntat cu aşa ceva”, a scris Simona Halep, conform digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ce MUYANURY DE CYPANEZY AU ce rock le trebe la astia?? treambura pamporea deanpulea
4
0
Ce fete de branzari, de toparlani au amandoi! Li se citeste "inteligenta" pe fetele lor.
12
0
asculta formatia pindu si Treambura pamporea .atata poate
20
1
ce fete de cretini branzari au
18
1
cum sa i placa rock-ul daca pindu canta altceva
22
1
Mama ce fetze au amandoi. Simt muzica pana-n fundul .
16
1
Daca s-ar face rock arman sigur i-ar placea.
24
1
Daca nu asculti rock, inseamana ca ai problema grave cu IQ-ul.
32
7
mie imi place branza!
22
4
Mie imi plac mamelele
11
7
Astia care zic ca rock-ul egal satanism si alte elucubratii sunt astia care zic ca vaccinu are cipuri. Nebunilor, nu va mai scoate nimeni comunismul din cap.
26
6
Pai se vad gusturile . Daca te uiti la ce gibon a luat pe post de sot. Cred ca daca lua un mucan murea tot neamu. Aoleo berbecutii mei! Era si culmea sa-i placa rock, cand nivelul e de sima si alti pseudo cantareti. Nu neaparat manele, dar ceva care sa placa la toata lumea.
33
5
Rockul e pentru oameni inteligenti si culti. Nu e cazul cu Simonica. Ea da bine cu ghioaga in surduca, dar cam atat. Dupa ce a vazut ea toata lumea si a intalnit sute de barbati, fix pe insipidul, incolorul si inodorul de Apostol l-a ales sa-i fie sot. Rockul ar fi fost insultat daca SH il asculta.
46
13
Rock egal satanism egal pedo
8
49
Haa... tu si muzica rock !?
38
7

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303