REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
17.4° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Singurul politician interesat de soarta copiilor nevoiași, fără nici un interes! Video

Singurul politician interesat de soarta copiilor nevoiași, fără nici un interes! Video

Andreea VLAICU, Emilia BABU 6 septembrie 2024 | 00:00 291

Mohammad Murad, un om de afaceri de succes și o figură proeminentă în sectorul ospitalității, a acordat joi, 5 septembrie a.c., un interviu pentru Replica de Constanța. În cadrul acestuia a vorbit despre acțiunea de caritate prin care a oferit mai multor copii nevoiași și celor de la orfelinate o vacanță de 5 zile la 2 dintre hotelurile deținute, Phoenicia Blue View din Olimp și Phoenicia Holiday Resort din Mamaia Nord. 

Singurul politician interesat de soarta copiilor nevoiasi, fara nici un interes! VideoMohammad Murad, Emilia Babu

Mohammad Murad și-a dorit să aducă bucurie în viața unor copii nevoiași și le-a oferit o experiență de neuitat și șansa de a se bucura de activitățile recreative și de facilitățile oferite hotelurile sale. Este vorba despre Phoenicia Blue View din Olimp și Phoenicia Holiday Resort din Mamaia Nord, fiind oferite 2.000 de pachete de vacanță. Menționăm faptul că toți copiii au venit însoțiți, un pachet acoperind sejurul a minimum două persoane.

Singurul politician interesat de soarta copiilor nevoiasi, fara nici un interes! Videocopii la Phoenicia Holiday Resort

În debutul interviului, Mohammad Murad a vorbit despre dorința copiilor din țară de a ajunge la mare dar nu au posibilități financiare. „Cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă credință prin fapte, nu doar prin vorbe. Mi-aș fi dorit ca orașul Constanța să fie gazda copiilor care își doresc să ajungă pe litoral. Constănțenii cred că nu dau foarte mare importanță mării, dar sunt copii care visează să ajungă măcar o dată în viața lor la mare”.

Singurul politician interesat de soarta copiilor nevoiasi, fara nici un interes! Videocopii la Phoenicia Blue View

În continuare, acesta a spus că nu este pentru prima oară când face un astfel de gest, însă acum a fost unul mai de amploare, fiind vorba despre un număr atât de mare de copii veniți pe litoral. „Mă bucur că mi-a venit această idee. Nu a fost pentru prima oară, însă acum are amploare. Este vorba despre mii de persoane, copii în special, cu fel și fel de probleme. Sunt în special copii din centrele de plasament din toată țara”, a transmis Murad.

Singurul politician interesat de soarta copiilor nevoiasi, fara nici un interes! Videocopii la Phoenicia Holiday Resort

Mohammad Murad, invitație pentru toți hotelierii

„M-aș bucura foarte mult ca eu și toți colegii mei hotelieri să facem această acțiune în fiecare an, undeva la începutul lui septembrie, încât să arătăm tuturor că cetățenii din Constanța sunt oameni de bună credință, care deschid porți pentru cei care doresc să ajungă la mare dar latura financiară este o problemă pentru ei. M-aș bucura să fie o săptămână a constănțenilor ca și gazde”, a adăugat Mohammad Murad.

Video 1:

Murad și-ar dori să adopte copii

Mohammad Murad a vorbit despre copiii nevoiași și despre felul lor de a fi. „Copiii sunt foarte educați. Mi se pare o mare problemă ca un copil să nu aibă parte de mângâierea mamei, de grija unui tată. Acești copii minunați merită tot ce este mai bun în lume ca să putem compensa pentru ce nu au primit. M-aș bucura să adopt un număr cât mai mare de copii. Lângă ei te poți simți un copil, exact ca și ei. Ei nu știu să ascundă, să zâmbească fals, să spună o vorbă care nu e din suflet. Personal, mă simt mai bine alături de copii decât alături de adulți”.

Singurul politician interesat de soarta copiilor nevoiasi, fara nici un interes! Videocopii la Phoenicia Blue View

Activități pe plajă pentru sufletele dornice de iubire

Pe plajă, au avut loc activități speciale desfășurate de animatori pentru copii nevoiași și cei de la orfelinate, menite să aducă bucurie și momente de relaxare în viețile lor. Mohammad Murad și-a propus să ofere un sejur de neuitat acestor copii, oferindu-le oportunitatea de a se juca, de a socializa și de a se bucura de soare și mare pentru prima dată. 

Video 2:

Animatorii au creat un program diversificat, plin de jocuri, activități interactive, competiții sportive, dans și cântece, toate menite să încurajeze participarea activă și să stimuleze creativitatea și încrederea în sine a copiilor. De asemenea, au fost organizate activități de teambuilding care au contribuit la consolidarea spiritului de echipă și la dezvoltarea abilităților de comunicare și cooperare între copii.

Singurul politician interesat de soarta copiilor nevoiasi, fara nici un interes! Videocopii la Phoenicia Blue View

Pe lângă distracție, aceste activități au avut și un scop educativ, promovând valori precum prietenia, respectul, responsabilitatea și ajutorul reciproc. În plus, animatorii au fost pregătiți să gestioneze diferite situații și să adapteze activitățile pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui copil.

Video 3:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279