REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
18.1° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

SINISTRU! EPAVELE mașinilor ARSE în INCENDIUL devastator, SCOASE din PARCARE!

SINISTRU! EPAVELE mașinilor ARSE în INCENDIUL devastator, SCOASE din PARCARE!

Replica API 21 decembrie 2021 | 23:14 4202

Cele 37 de mașini care au ars în incendiul de pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu, numărul 6, au fost scoase din parcarea subterană a blocului. Între timp, locatarii apartamentelor afectate s-au mutat la rude, prieteni sau în locațiile puse la dispoziție de Primăria Constanța, acolo unde, cu siguranță vor petrece sărbătorile de iarnă. Echipele RAJA, Enel, Confort Urban și ale firmei de salubrizare acționează împreună pentru ca urmările incendiului devastator să fie diminuate cât mai repede.

Autoturismele arse în incendiul ce a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 15 spre 16 decembrie, au fost scoase din parcarea subterană și mutate în curtea imobilului aflat în imediata apropiere. Toate epavele mașinilor au fost ridicate de echipele Confort Urban iar echipele de curățenie se ocupă de igienizarea zonei. Frică și dezastru, acestea sunt cuvintele ce pot defini senzația pe care o au constănțenii ce trec pragul parcării unde au fost depozitate, temporar.

Scurtă revenire asupra subiectului

Vă reamintim că un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, 15 spre 16 decembrie, în jurul orei 1.00. Este vorba despre un bloc situat pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu din zona Km 4- 5. Focul a pornit din parcarea subterană, ulterior extinzându-se spre apartamente. Panica s-a instalat imediat, oamenii au ieșit desculți în stradă, disperați și speriați, în timp focul devenea tot mai amenințător. Pompierii s-au luptat ore în șir cu flăcările. A fost activat Planul Roșu, în jurul orei 02.00. În urma incendiului, 8 persoane - adulți și copii - au fost transportate la spital, intoxicate cu fum sau cu arsuri. Clădirea a fost afectată în întregime. 37 de mașini și 35 de apartamente au ajuns de nerecunoscut.

Citește și:

INCENDIU DEVASTATOR în CONSTANȚA! Un BLOC a luat FOC, oamenii au ieșit DESCULȚI în STRADĂ! VIDEO

URMĂRILE INCENDIULUI DEVASTATOR din CONSTANȚA! Oamenii sunt DISPERAȚI! VIDEO

El este INDIVIDUL care a PROVOCAT INCENDIUL DEVASTATOR din KM 4-5. Video

REGLARE de CONTURI în INCENDIUL din Km 4-5 cu MINORI băgați la ÎNAINTARE?!

Echipele de intervenție acționează zilnic

Echipele RAJA, Enel, Confort Urban și ale firmei de salubrizare acționează împreună pentru ca urmările incendiului devastator să fie diminuate cât mai repede. Cei de la regia de apă acționează pentru refacerea instalației de apă. Sunt susținuți în acest demers de echipele ENEL care îi ajută să pornească hidrofoarele și pompele de apă, astfel încât cele 2 scări ale blocului, cele afectate mai puțin de incendiu, să poată beneficia de apă potabilă.

Poliția supraveghează în permanență imobilul

Polițiștii locali și cei de la IPJ Constanța supraveghează în permanență imobilul afectat, astfel încât bunurile locatarilor să fie în siguranță.

Solidaritate cu victimele incendiului din cartierul KM 4-5

Foarte mulți oameni, atât din Constanța, cât și din țară sau de peste hotare, și-au manifestat dorința de a-i ajuta pe cei care, în pragul sărbătorilor de iarnă, au rămas fără un acoperiș deasupra capului. Contul bancar în care se pot face donații este activ de luni dimineață. 13 familii s-au mutat deja în apartamentele din Mamaia puse gratuit la dispoziția lor.

Cei care vor să doneze bani pentru victimele incendiului devastator din KM 4-5 o pot face la contul de mai jos:

Nr. cont: RO77BTRLRONCRT0525818102 RON

Titular: Asociația de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu Nr.6

Contul este deschis la Banca Transilvania

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cred ca era vreuna mai noua de 10 ani, asa ca mare paguba-n ciuperci nu e.
2
8
Nu te pot numi om
5
1
De la primar a avut aprobare
9
0
a avut permisiunea proprietarul sa vanda fara aprobare de la pompieri ???
9
1
37 de rable scoase din circulatie!
5
29

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303