REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Situația traficului la primele ore ale dimineții

Situația traficului la primele ore ale dimineții

Valentina CAMARA 5 aprilie 2023 | 08:00 361

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este restricționat pe prima bandă a DN 1 pe sensul București - Ploiești, la kilometrul 27+100 de metri, în zona localității Snagov, județul Ilfov, după ce un  autotren a lovit o conductă de gaze și a rămas imobilizat pe carosabil. A fost oprită alimentarea cu gaze, nefiind pericol de explozie.

Situatia traficului la primele ore ale diminetii

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești, se circulă pe un carosabil umed, pe alocuri fiind semnalate precipitații sub formă de ploaie, cu vizibilitate este bună.

La nivelul țării, sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, circulându-se în condiții de iarnă, în zona montană a județelor Arad, Bacău, Botoșani, Covasna, Iași, Neamț, Prahova și Vaslui.

Din cauza zăpezii depuse pe carosabil, sunt impuse mai multe restricții de trafic, astfel:

- DN 28A Pașcani - Moțca, județul Iași – circulație închisă;

- DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona localității Câineni, județul Vâlcea – căderi de pietre de pe versanți - trafic alternativ, pe un sens;

- DN 29, între localitățile Botoșani și Manoleasa, județul Botoșani – trafic restricționat pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone;

- DN 13B, între localitățile Praid și Joseni, județul Harghita - trafic restricționat pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.

”Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Mangalia.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu multă prudenţă, să păstreze o distanţa corespunzătoare între vehicule, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare sau a benzii, înainte de a porni în călătorie să se intereseze cu privire la starea părții carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei când rulează pe un carosabil umed sau alunecos.”, transmite Centrul Infotrafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510