REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Situația traficului la primele ore ale dimineții. Update

Situația traficului la primele ore ale dimineții. Update

Cristina BĂRBUCEANU 26 februarie 2023 | 08:01 708

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 

Situatia traficului la primele ore ale diminetii. Update

Se circulă în condiții de iarnă, fiind depusă zăpadă pe carosabil, în județele Harghita (DN 15C, localitatea Lacul Roșu) și Hunedoara. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie și lapoviță pe mai multe drumuri din județele Argeș, Gorj, Iași, Prahova, Sibiu, Timiș și Vaslui, carosabilul fiind umed, iar vizibilitatea bună.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 Ploiești - Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, circulația se desfășoară pe un carosabil parțial umed, fără precipitații, cu valori de trafic normale.

Situația traficului la ora 10

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, diin cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă depusă pe carosabil), mai multe autotrenuri au rămas imobilizate pe suprafața de rulare pe DN 76, în localitatea Dealu Mare, județul Hunedoara. Se circulă pe căte o bandă pe fiecare sens. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță si se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județele Alba, Bistrița-Năsăud  (DN 17 Pasul Tihuța), Cluj, Harghita, Hunedoara, Mureș și Suceava, nefiind impuse restricții de circulație. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

De asemenea, ninge dar nu s-a depus strat de zăpadă pe carosabil pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva, A10 Sebeș-Turda și A3 Câmpia Turzii-Nădășelu.

Valorile de trafic se prezintă astfel:

- DN 1 Ploiești – Brașov: trafic intens, precipitații sub formă de ploaie, carosabil umed.

- Autostrada A1 București-Pitești: trafic normal.

- Autostrada A2 București-Constanța: trafic normal, fără precipitații.

- DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu: trafic normal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016