REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

SLN reacționează după ce Andreica susține că ar fi cumpărat droguri de la o navă ancorată în Portul Constanța

SLN reacționează după ce Andreica susține că ar fi cumpărat droguri de la o navă ancorată în Portul Constanța

Andreea CONDURACHE 21 decembrie 2023 | 16:10 2986

Sindicatul Liber al Navigatorilor și ITP România cer Sindicatului Europol să își ceară scuze public față de categoria socio-profesională a navigatorilor, după ce președintele Europol, Cosmin Andreica, susține că ar fi cumpărat un kilogram de cocaină de la o navă ancorată în Portul Constanța și că la ieșire nu l-a controlat nimeni. Acesta a postat imaginile cu un pachet în care susține că sunt droguri.

SLN reactioneaza dupa ce Andreica sustine ca ar fi cumparat droguri de la o nava ancorata in Portul ConstantaAdrian Mihălcioiu, președintele SLN

,,Referitor la postarea fake a Europol, Sindicatul Liber al Navigatorilor și ITF România apreciază ca se induce în opinia publica că navigatorii care lucrează pe nave ar fi dealeri de droguri. Ținem sa menționăm ca nu exista cazuri în lume în care navigatorii profesioniști sa fi fost prinși traficând droguri sau substanțe de mare risc. Polițiștii antidrog, serviciile (SRI, SIE) ar fi trebuit întrebați înainte și astfel cel care a înregistrat acel filmuleț care nu are nicio legătură cu realitatea și-ar fi dat seama că ceea ce  a făcut este o copilărie. Nu așa se atrage atenția asupra unui fenomen și nici denigrând practic o categorie socio-profesionala care asigură peste 85 %  din comerțul mondial. Protestăm și cerem Sindicatului Europol sa își ceară scuze public față de categoria socio-profesională a navigatorilor și să își revizuiască urgent postarea care nu are nimic treabă cu realitatea”, a transmis Adrian Mihălcioiu, președinte SLN.

SLN reactioneaza dupa ce Andreica sustine ca ar fi cumparat droguri de la o nava ancorata in Portul ConstantaCosmin Andreica, liderul Europol

„Suntem în port, tocmai ce am coborât de pe o navă, am vorbit cu niște muncitori și am primit acest parchet, de foarte bună calitate. Ne-au asigurat că este ce trebuie. 100.000 de euro pe un kilogram de cocaină pe piața neagră. Asta înseamnă 1 gram – 100 de euro. Și nu m-a controlat nimeni deocamdată. Vom încerca să trecem cu acest pachet pe una din porțile portului, acolo unde avem agenți de securitate, poliție militară, poliție de frontieră. Important de spus: tot acest port este lăsat în grija unei patrule de poliție”, a spus Andreica în filmare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe asta de ce nul mai ia D.I.C.O.T. ul ? cum sa faci asa ceva ...revolutie ....aici nu se mai sesiseaza nimeni . ...
0
1
Dacă am spune că polițiștii sunt la fel de proști ca Andeica, i-am jigni, nu este adevărat.
2
0
Bulanul asta vopsit si pensat la rozeta se baga in seama, cine il alege pe gheiul ăsta leader al marinarilor?Mihalcoiu, IANOL de la marinari si traditionalul să ne suji pulili
3
1
Andreica este un idiot care își batjocorește colegii din poliție, poliție de frontieră... Oare, membri acestui sindicat chiar nu-și dau seama că ăsta îi umilește pe banii lor (cotizația lunară)...
2
2
Mihalcioiule, iar ai vorbit matol? Este singura stare care te caracterizează perfect
5
1
Ma interesează culoarea parului vopsit al sindicatului navigatorilor.
2
1
A cumpărat ptr ce???ptr trafic??ptr vânzare??....atunci trebuie arestat ...și el ca a cumpărat...și de la cine a cumpărat....asa este normal și legal. Trebuia sa cumpere 1 kg ulei motor navă,și vedea dacă îl controlează cineva... De unde avea informații ca vinde X heroină?? De ce a cumpărat...motivul??? Aloo DIICOT...DNA p******r MADALINA HIRA????.....Dormiți???
2
3
ESTE TOTAL DEPASITA.HAOS IN ORASE,HAOS PE SOSELE,INTERLOPI SI PROXENETI FACAND LEGEA,GRUPURI DE COLINDATORI DE ORIGINE NOMADA PE STRAZI.NU MAI SIGURANTA ZILEI DE MAINE PANA CAND NU VETI SCOATE DIN NOU POLITIA IN UNIFORMA PE STRAZI.
8
0
Si vrei sa te credem?!cum ai urcat tu la nava?in calitate de ce?!cind urci la vapor,vardia te legitimeaza,nu urci fara sa prezinti ID,fara sa fii anuntat la ofiterul de servici!daca a fost paraindarat cu marinarii,ceea ce nu prea cred,ala din scara trebuia sa faca cumva sa nunte vada nimeni,e cam complicat ....asa ca ...mai taie.....si ai dat tu cash 100.000€?!tu crezi ca pune cineva botu' asa,la plezneala,ai urcat si ai luat,ca la piata?!doar daca era comanda,ceea ce ma indoiesc!vrajeli!
10
5

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677