REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șmecherii de carton, care au făcut și pușcărie, au ajuns să trăiască din live-urile de pe net. Video

Șmecherii de carton, care au făcut și pușcărie, au ajuns să trăiască din live-urile de pe net. Video

Mariana MURAT 21 octombrie 2023 | 00:00 3027

Platformele de socializare au devenit surse de venit pentru multe celebrități și influenceri, care ajung să câștige într-o lună cât alții într-un an din activitățile lor de pe net. Pe lângă postările în care promovează diverse produse, restaurante sau companii, unii fac live-uri unde le îndeplinesc donatorilor orice plăcere, contra cost. Printre ei regăsim și foști pușcăriași, care au ajuns să trăiască, practic, din live-urile de pe net.

smecherii de carton, care au facut si puscarie, au ajuns sa traiasca din live-urile de pe net. VideoLeo de la Strehaia

Majoritatea patronilor se plâng de lipsa de personal și ajung să caute oameni calificați în diverse țări precum Nepal, India sau Sri Lanka. Nu e de contestat acest lucru, deoarece forța de muncă este tot mai puțină. De ce? Poate pentru că tinerii aleg să câștige, într-un timp foarte scurt, mulți bani, într-un alt mod mult mai ușor, stând confortabil în fotoliu.

Alții muncesc pentru a dona șmecherilor de carton?

Nici „greii” României nu se lasă mai prejos. După o viață chinuită în pușcării și tribunale, marii șmecheri care umpleau platourile de filmare prin anii 2015-2018, cu circ, nu cu altceva notabil, au ales să urmeze și ei această cale. Ca de exemplu Leo de la Strehaia, cunoscut pentru show-urile din platourile de filmare și banii pe care odată îi arunca pe fetițe cu istoric de dansatoare cu beneficii. După ce a fost părăsit de domnișoarele care se băteau pentru inima fostului afacerist, a ajuns la mâna oamenilor cerșind pe live-uri alături, și nu singur ci alături de fiul milionarului Viorel Micula.

smecherii de carton, care au facut si puscarie, au ajuns sa traiasca din live-urile de pe net. VideoViorel Micula

Un alt personaj cunoscut pentru proxenetism și constituirea unui grup infracțional organizat, Dani Mocanu, nu duce o viață grea deloc. Acesta are parte de mila oamenilor care probabil nu au fost în pielea acestuia. Dar cum să nu îți fie milă de un infractor? Înțelegem că nu este ușor să ajungi de la milionar la falit.

Video:

Dani Mocanu

Și interlopul Adrian Corduneanu s-a apucat de afaceri, și câștigă mii de euro, stând în pat, la vilă. Odată ce a ieșit din spatele gratiilor, a devenit unul dintre cei mai cunoscuți tiktokeri și câștigă mii de dolari. Reamintim că Adrian Corduneanu fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, complicitate la înșelăciune, spălare de bani prevăzută și camătă.

smecherii de carton, care au facut si puscarie, au ajuns sa traiasca din live-urile de pe net. VideoAdrian Corduneanu

Așadar, fiți prudenți și nu picați în această lume virtuală, deoarece timpurile se schimbă, platformele online dispar, iar pe lângă aceste lucruri mediul online poate deveni periculos, deoarece majoritatea copiilor au acces la toate aceste platforme, unde sunt îndoctrinați de exemple nefavorabile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
*Victor Micula, double check before you post an article.
0
0
cine i jmecher si inseala are tot ce vrea, munca i buna dar e grea! aducem ...sclavi din tarile ...surori care cu timpul or sa se apuce de ...orori, asa sa intamplat si se intampla si in ...vestul indepartat!vrem castig ieftin si vom avea necazuri!
5
0
Cetățenii ro m ani de e***e ro ma vorbitori de limba ro ma nes
8
0
p****i nu ai smecheri.Capisci?Iar de ăștia câștiga bani din aste chestii,va să zică ceva,că ai mulți p****i în jur.Dar mulți. Fără scuze.Țelul politicienilor, mulți și p****i. Ăștia s electori bă, nu i glumă.
14
0
tzigani borati , c***i borate
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510