REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere în sudul Franței

Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere în sudul Franței

A.F. 6 iunie 2023 | 00:00 571

Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere, în sudul Franței. Cei doi se bucură de o vacanță relaxantă, care a fost dar de nuntă de la nașii lor, George și Maria Apostol.

Smiley si Gina Pistol au plecat in luna de miere in sudul FranteiSmiley și Gina Pistol

La prima oră a dimineții, Smiley și Gina Pistol s-au îmbarcat în avion cu destinația Franța. Cei doi îndrăgostiți petrec acum luna de miere departe de România, dar și de cei dragi și de fiica lor, căci Josephine a rămas acasă, nu i-a însoțit în vacanță.  

Smiley si Gina Pistol au plecat in luna de miere in sudul Frantei

Smiley și Gina Pistol, lună de miere în sudul Franței

Proaspeții căsătoriți au și postat primele imagini din vacanță. Smiley și Gina Pistol au distribuit o serie de clipuri video și poze cu peisajul de unde sunt cazați, au pozat natura, arhitectura locului, semn că totul e pe placul lor.

Cei doi vor petrece aproximativ 10 zile în sudul Franței. „O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță.  

Smiley si Gina Pistol au plecat in luna de miere in sudul Frantei

Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și cu Josephine vara asta, sper să apucăm”, spunea Smiley pentru PRO TV înainte de plecarea în luna de miere.

În același interviu, artistul a mai recunoscut că nu știe cât timp liber o să aibă vara aceasta, căci are multe cântări și proiecte. „Vara asta e complicată pentru mine. Am foarte multe concerte vara asta deja contractate și n-aș avea timp. După aia încep Vocea României.

Smiley si Gina Pistol au plecat in luna de miere in sudul Frantei

E complicat, nu, n-am timp să fac o lună, facem zece zile, mergem zece zile acolo și după aia ne întoarcem, și eu sunt înapoi la muncă. Gina începe proiectele ei, are proiectele ei și da, o să avem multă muncă. Nu cred că mă mai opresc până în ianuarie la anul”, a mai zis el, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768