REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Șoc în showbizz! Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană

Șoc în showbizz! Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană

A.F. 17 iulie 2024 | 00:00 708

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut una dintre cele mai discutate relații din showbizul românesc. În urmă cu 21 de ani s-au căsătorit pentru prima oară și de atunci s-au căsătorit și au divorțat de încă patru ori, ajungând la al cincilea divorț în 2015. Din relația lor au rezultat doi copii, Eduard și Maximus, care au fost frecvent subiect de conflicte între cei doi. Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu a declarat că își dorește să se împace cu Silviu Prigoană, totul de dragul copiilor.

soc in showbizz! Adriana Bahmuteanu vrea sa se impace cu Silviu PrigoanaAdriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au criticat reciproc de nenumărate ori, atât online, cât și la TV, și nici după un deceniu nu au reușit să facă pace. S-a speculat de multe ori că s-au căsătorit pentru publicitate și că Adriana Bahmuțeanu ar fi fost interesată de banii lui. Totuși, ea afirmă că nu averea fostului ei partener a fost ceea ce a atras-o. Din 2016, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela, în timp ce Adriana și-a găsit fericirea alături de George Restivan, cu care este împreună de doi ani. Cu toate acestea, jurnalista afirmă că ar fi dispusă să se împace oricând cu fostul ei soț. Adriana Bahmuțeanu spune că vrea să îngroape securea războiului cu fostul soț de dragul băieților pe care îi au împreună, însă, se pare cp Prigoană nu are aceleași sentimente binevoitoare.

soc in showbizz! Adriana Bahmuteanu vrea sa se impace cu Silviu PrigoanaSilviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu

„M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană, să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu, dar m-aș împăca oricând cu el, ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți.

Pentru că ce a fost între noi a fost între noi ca și cuplu, dar copiii noștri ar fi bine să se simtă iubiți. Ar fi bine să ne vadă stând la aceeași masă și discutând despre problemele lor, pentru că sunt adolescenți și sunt probleme destul de multe. Din păcate, nu am reușit să îl înduplec pe domnul Prigoană să stea la aceeași masă cu mine”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bune? Gata s-au terminat știrile ca sa scrieți despre ordinara asta? Chiar credeți ca inteteseaza pe cineva? r*****a pu r lii!
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365