REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Șoc la Insula Iubirii! Un concurent a mărturisit fără rețineri ca i-a ucis motanii iubitei sale, din gelozie

Șoc la Insula Iubirii! Un concurent a mărturisit fără rețineri ca i-a ucis motanii iubitei sale, din gelozie

A.F. 17 iulie 2024 | 00:00 505

Prima ediție a sezonului 8 de la Insula Iubirii a început cu dezvăluiri surprinzătoare! Un cuplu a reușit să-i lase fără cuvinte pe telespectatori. Robert Braia a povestit în fața tuturor cum a încercat să scape de pisicile Biancăi Mitroi. Reacția concurentei a fost neașteptată, dar de înțeles. 

soc la Insula Iubirii! Un concurent a marturisit fara retineri ca i-a ucis motanii iubitei sale, din gelozieRobert și Bianca, foto: Antena 1

Bianca Mitroi și Robert Braia au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația și a trece peste cea mai mare provocare a poveștii lor de dragoste. Cei doi au captat atenția tuturor încă de la început.

De ce a aruncat Robert Braia pisicile Biancăi Mitroi de la balcon Robert Braia a dezvăluit un subiect sensibil pentru iubita sa, care i-a provocat multă suferință. Concurentul i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a povestit cum a încercat să scape de pisicile Biancăi Mitroi, fără a se gândi la consecințe.

„În seara în care au dispărut, a venit un prieten la mine, am lăsat geamul deschis, am plecat și au plecat și ele. Ea era extraordinar de atașată de ele, zicea că sunt ca și copiii ei.

Nu cred că am fost gelos pe ele, ci erau motivul pentru care noi nu puteam depăși un impas în relație. (...) Nu voiam să fiu doar eu și atât. I-am spus că sunt alergic la motani. (...) M-au adus la disperare sincer, și de asta am făcut ce am făcut”, a declarat Robert Braia la Insula Iubirii.

Cum s-a „răzbunat” Bianca pe Robert

Bianca Mitroi a descoperit accidental, din mesajele lui Robert Braia cu o altă persoană, că el își dorea să nu mai aibă pisici.

Concurenta de la Insula Iubirii a fost șocată, dar nu a rămas indiferentă, răzbunându-se pe iubitul ei. Bianca Mitroi i-a vandalizat mașina pentru a-l face să sufere.

„M-a deranjat foarte mult reacția ei după ce a aflat asta. S-a dus și mi-a vandalizat mașina”, a mai spus concurentul.

Radu Vâlcan aproape că a rămas fără cuvinte, după ce a aflat povestea celor doi concurenți: „Îmi pare rău să aud, nu este de dorit nimănui să treacă prin asta. Și vreau să menționez, Robert, că noi nu încurajăm deloc astfel de comportament față de animale. Vă spun sincer că mie mi se pare halucinant tot ce aud despre voi”, a spus prezentatorul emisiunii, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365