REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
11.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Șoc și groază la Timona Pub & Grill din Mihail Kogălniceanu: produsele de patiserie erau asezonate cu viermi. Video

Șoc și groază la Timona Pub & Grill din Mihail Kogălniceanu: produsele de patiserie erau asezonate cu viermi. Video

Deria ISLEAM 2 octombrie 2024 | 00:00 573

Un incident neplăcut a adus în atenția publicului din Mihail Kogălniceanu un caz de igienă alimentară care lasă multe semne de întrebare. O femeie din localitate a avut parte de o surpriză șocantă după ce a achiziționat produse de patiserie de la Timona Pub & Grill. Saleurile, mini tartele și ștrudelul cu mere cumpărate au fost, aparent, infestate cu viermi, descoperiți de clientă imediat ce a ajuns acasă.

soc si groaza la Timona Pub & Grill din Mihail Kogalniceanu: produsele de patiserie erau asezonate cu viermi. VideoȘoc la Timona Pub & Grill din Mihail Kogălniceanu: Viermii colcăiau în produsele de patiserie

Conform relatării femeii, micii dăunători mișunau printre produsele de patiserie, o situație greu de acceptat în orice context alimentar. Incidentul a stârnit imediat indignare și nemulțumiri în rândul celor care obișnuiesc să frecventeze localul sau să achiziționeze produse similare, afectând grav imaginea și reputația Timona Pub & Grill.

soc si groaza la Timona Pub & Grill din Mihail Kogalniceanu: produsele de patiserie erau asezonate cu viermi. Video„Timona” Pub & Grill din Mihail Kogălniceanu

Întrebări asupra standardelor de igienă

Situația ridică întrebări legitime cu privire la modul în care sunt gestionate produsele alimentare în acest local. Produsele de patiserie, care ar trebui să fie pregătite și vândute într-un mediu curat și sigur, au ajuns să prezinte riscuri pentru sănătatea clienților. Descoperirea viermilor în produsele vândute ridică suspiciuni serioase privind standardele de igienă ale localului și condițiile în care sunt depozitate sau preparate alimentele.

Video: 

Ce spune ANSVSA despre normele igienico-sanitare

Conform legislației din România, normele igienico-sanitare privind produsele alimentare sunt strict reglementate de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). Unitățile care manipulează și vând produse alimentare, precum patiserii sau restaurante, sunt obligate să respecte standardele de igienă prevăzute de Legea nr. 12/1990 și Ordonanța de Urgență nr. 99/2000. Nerespectarea acestor norme poate atrage sancțiuni severe, inclusiv amenzi care variază între 2.000 și 20.000 de lei, suspendarea activității unității și, în cazuri grave, chiar închiderea localului.

Sancțiuni ANPC

În cazul în care se constată că produsele vândute sunt infestate sau necorespunzătoare consumului, ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului) poate interveni, aplicând sancțiuni suplimentare pentru practicile comerciale incorecte, iar consumatorii pot solicita despăgubiri. Totodată, dacă sunt raportate probleme de sănătate ca urmare a consumului de produse contaminate, se poate deschide un dosar penal pentru punerea în pericol a sănătății publice.

soc si groaza la Timona Pub & Grill din Mihail Kogalniceanu: produsele de patiserie erau asezonate cu viermi. VideoȘoc la Timona Pub & Grill din Mihail Kogălniceanu: Viermii colcăiau în produsele de patiserie

Impactul asupra încrederii clienților

Un astfel de incident poate afecta grav încrederea consumatorilor în calitatea produselor oferite de Timona Pub & Grill. Clienții care aleg să cumpere de la acest local se așteaptă la produse sigure, pregătite în conformitate cu normele de igienă. În astfel de cazuri, reputația unui local poate fi ușor compromisă, iar clienții pot deveni reticenți în a mai cumpăra alimente de acolo.

Așteptări și reacții

În ciuda acestui incident, este important ca localul să răspundă în mod responsabil și transparent. În astfel de situații, comunicarea rapidă cu publicul, verificarea atentă a proceselor interne și măsurile luate pentru a preveni alte probleme similare sunt esențiale pentru a recâștiga încrederea clienților.

soc si groaza la Timona Pub & Grill din Mihail Kogalniceanu: produsele de patiserie erau asezonate cu viermi. Video„Timona” Pub & Grill din Mihail Kogălniceanu

Deși până acum nu au fost oferite declarații oficiale din partea Timona Pub & Grill, rămâne de văzut cum va reacționa conducerea localului în fața acestui incident care a zguduit comunitatea din Mihail Kogălniceanu.

Video - „Timona” Bar & Grill, Mihail Kogălniceanu 

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Respecta standardele europene. Ursula ne recomanda cu caldura sa mancam insecte.
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515