REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Șoc! Șoferul autobuzului sub care a fost prinsă o femeie ar fi putut fi drogat

Șoc! Șoferul autobuzului sub care a fost prinsă o femeie ar fi putut fi drogat

Virgil STOIAN 4 august 2024 | 11:38 3407

Medicii din cadrul SAJ Constanța au fost solicitați să intervină duminică, 4 august, pe bulevardul Ferdinand, în zona Consulatului Turc, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, o femeie a fost prinsă sub autobuz. Din nefericire, femeia, de 67 de ani, a decedat. Potrivit directorului CT BUS, Sorin Țuțuianu, femeia ar fi traversat din sens opus, prin loc nepermis și din această cauză s-ar fi produs accidentul. În urma testării cu aparatul din dotare a șoferului de autobuz au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, potrivit IPJ.

soc! soferul autobuzului sub care a fost prinsa o femeie ar fi putut fi drogat

Nu credem că șoferul ar fi fost drogat. Noi facem controale zilnic și pentru alcool și pentru droguri. Nu am avut probleme cu acest șofer și nu credem că ar fi fost drogat” a declarat Sorin Țuțuianu, pentru Replica de Constanța.

Ce spune IPJ

”La data de 4 august a.c., în jurul orei 7:35, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Ferdinand, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat de 63 de ani ar fi condus un autobuz și ar fi accidentat o femeie de 77 de ani.

În urma accidentului rutier , femeia a decedat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.” au transmis reprezentanții IPJ.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe lângă subiect, dar ciorile care urca in autobuz, de ce nu sunt controlate cand vine controlul?stau gratis in HC, nu platesc caldura, apa, se mai si plimba gratii si tot ei sunt descremenati?de ce nu s evrea sistem ca in alte tari, taxarea prin fata pe la sofer, cobori pe unde vrei , in felul asta toti platesc bilet,ce daca dureaza cateva minute
2
0
Nevinovati pana la proba contrarie. Dumnezeu sa o ierte si sa ne pazeasca de tot raul!
3
0
Dumnezeu sa o ierte pe acea bătrână care a avut un sfarsit atat de tristn. Doresc sa ridic o problema referitor la statia Atelierelor. In aceasta statie opresc cate 3-4 autobuze simultan iar peronul amenajat pt calatori este scurt. Primul autobuz opreste in fata peronului amenajat .Calatorii din celelalte autobuze pt a ajunge la trotuar trebuie sa sara peste fâșia de pamant dintre pomi . Să se prelungeasca peronul amenajat sa aiba cel putin 200 m altfel este posibil cand urci sau cobori din autobuz sa aluneci in noroiul si iarba dintre copaci și să ajungi sub roțile autobuzelor. Dacă reusesti sa sari pârleazul trebuie sa fii atent la bicicletele de pe pista.Aceste statii care trebuie să realizeze confort si siguranță pasagerului devin un real pericol.
8
0
Fac controale zilnic.mancati k*t.mintiti.nu faceti niciun control mincinosule.
5
0
Nu ca m ar interesa si nici nu mai conteaza pentru victima,dar hotariti va la virsta victimei,mai ziaristi de garsoniera care nici nu stiti ce inseamna cuvintul tipografie.
12
0
sunteti prea raattaatzi
6
0
Cei mai mari imbecili , soferii de pe autobuze din cta , nu am boala pe taximetristi cu am pe imbecilii astia de la ct bus ....
10
10
Mai nu ari spus că aparatul vostru e sensibil la nurofen ,etc ....pai soferul are 63 de ani ...Om drogat la 63 de ani ciudat ..D-le politist fă-ti si tu testul cu aparatul minune după ce îti administrezi un nurofen ,paracetamol contra pt raceală - afectelor adverse ale aerului conditionat cine stie poate afli despre tine ceea ce nu stii.....Referitor la conducerea preventiva,atenție si posibilitate de evitarea accidentului este altceva
16
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768