REPLICA ONLINE CONSTANTA

25° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
25° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Șocant! Două femei ucise la Constanța de un psihopat! Cum a fost prins suspectul?!

Șocant! Două femei ucise la Constanța de un psihopat! Cum a fost prins suspectul?!

Virgil STOIAN 9 septembrie 2024 | 13:30 3667

Alertă la Constanța, după ce două femei au fost găsite moarte, una pe câmp, între Sinoie și Mihai Viteazu, iar cealaltă într-un apartament din Mamaia Nord. Procurorii au un suspect, este vorba despre un bărbat.

socant! Doua femei ucise la Constanta de un psihopat! Cum a fost prins suspectul?!

 În baza mandatelor de percheziție emise de către instanța de judecată și a ordonanței de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, astăzi începând cu ora 13 polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Constanța efectuează 2 percheziții domiciliare. La percheziții participă și specialiști din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Național de Criminalistică și Direcția de Investigații Criminale.

socant! Doua femei ucise la Constanta de un psihopat! Cum a fost prins suspectul?!

Activitățile se derulează într-un dosar penal privind comiterea a două infracțiuni de omor, comise în perioada lunilor iulie-august 2024, pe raza județului Constanța. Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba despre două femei, găsite moarte, una între Sinoe și Mihai Viteazu iar cealaltă în Mamaia Nord.

Un singur criminal, același mod de operare

Potrivit unor surse, între Sinoe și Mihai Viteazu s-a găsit un cadavru, săptămâna trecută, pe câmp, în stare de putrefacție, învelit într-o pilotă de hotel. Crima nu a avut loc la locul în care a fost găsite victima. Ar fi vorba despre o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani. Potrivit informațiilor noastre, în luna iulie a fost găsită altă femeie, într-un apartament din Mamaia Nord. Făptașul, în vârstă de 70 de ani, ar fi avut același mod de operare, respectiv omora victimele, iar apoi se folosea de mașinile acestora. Anchetatorii au ajuns la suspect, după ce acesta a fost implicat, cu ambele mașini, în accidente rutiere. În acest moment, suspectul este internat în spital urmând să fie ridicat de procurori imediat după externare.

Potrivit unor surse, suspectul își droga victimele. Cele din urmă ar fi practicat prostituția.

Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"la locul în acre a fost găsite victima".... Esti platit pt asta ?
6
1
E incredibil cate fapte deosebit de violente au loc in ultima perioada in ac oras. Din pacate lupta cu criminalitatea in Constanta e pierduta, si nu am facut altceva decat sa-l citez pe ministrul de interne, asa ca scapa cine poate...
16
0
În CT sau înmulțit scandalurile și poliția nu ia nicio măsură De mult timp au dispărut patrulele pe bulevarde și cartiere cu această ocazie a dispărut siguranța cetățenilor În ziua de azi e poliția de birou vine la cazuri atunci când se întâmplă ceva Prevenția a dispărut cazuri multe au apărut
18
0
Un oras plin de criminali
18
0
Iar ma?
11
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275