REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Șocant! O profesoară a fost bătută de directoarea școlii. 'M-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard'

Șocant! O profesoară a fost bătută de directoarea școlii. 'M-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard'

Mariana MURAT 14 iunie 2024 | 13:16 4976

Un scandal s-a iscat în timpul orelor la o școală din Suceava, fiind întrerupt de polițiști. Directoarea este acuzată de o profesoară că a bătut-o și a amenințat-o. Incidentul ar fi avut loc joi.

socant! O profesoara a fost batuta de directoarea scolii. 'M-a amenintat ca imi taie capul si mi-l infige in gard'

Profesoara a ajuns la Urgențe și la medicul legist după ce a scăpat din mâinile directoarei. Directoarea școlii nu a făcut niciun comentariu după incidentul de la Școala Gimnazială Zamostea, însă profesoara, victima agresiunii, o acuză că, după incident, a fugit.

„Țipa, amenința și am vrut să o filmez, moment în care s-a năpustit asupra mea. A vrut să-mi smulgă telefonul, apoi s-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu. Eu nu am atins-o. M-a zgâriat pe piept, pe mână, am solicitat ambulanța, medicul diagnosticând o contuzie toracică. Mi-a recomandat să merg la medicul legist”, a declarat profesoara.

Directoarea a fost și ea la spital

Singurul detaliu confirmat de directoare a fost că și ea s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe.„Actuala directoare m-a amenințat că îmi taie capul și mi-l înfige în gard. M-a umilit, mi-a subminat imaginea mea ca profesor. Pe parcursul întregului an școlar m-a urmărit și mi-a făcut fotografii în cimitir, în curtea casei, pe stradă, oriunde și încearcă creare de tensiuni prin supraveghere. În trecut, am sesizat de nenumărate ori ISJ, minister, Biroul de siguranță școlară, poliție, 112, parchet. Răspunsul a fost același. „Dacă nu te-a bătut, e bine”. Acum m-a bătut. Apoi a plecat din școală”, a mai afirmat profesoara, conform stiripesurse.ro.

Declarațiile reprezentanților Școlii Gimnaziale Zamostea 

Contactați telefonic de către reporterii Replica de Constanța, un reprezentant al Școlii Gimnaziale Zamostea ne-a declarat faptul că nu știe nimic de incidentul care a avut loc între profesoară și directoare sau de la ce s-a iscat scandalul. Ba mai mult de atât, constrânsă de lipsa timpului pe care îl avea la dispoziție, reprezentata ne-a declarat că nu știe nimic  de starea de sănătate a profesoare agresate care preda în acea școală. „ Eu din păcate nu am fost la serviciu când s-a întâmplat incidentul, nu știu să vă dau prea multe detalii. Ea are mai multe încadrări la noi și în alte școli, nu știu absolut nimic nu m-a anunțat în nici un fel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Violența, Bătăile, Bătăușii Și Bătăușele Trebuie Să Dispară Definitiv Din Instituțiile De Învățământ Din r*mânia: Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
Bine PAWLA I LOVE YOU TOO MUCH!! UMERY CRACY
0
1
Ba chiar pentru mine s-au incaierat moldovencele astea cwrve
2
2
numai în R0mania e posibil
1
2
Am devenit o națiune de cretini bolnavi mintal. Politicienii sunt corupți până la miez, iar oficialii școlii sunt creaturi dezgustătoare care pradă elevilor și profesorilor deopotrivă.
15
1
Sau bătut cumva pentru PAULA?
8
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016