REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Șocant! Un bărbat și-a găsit tânăra soție moartă pe bancheta din spate a mașinii

Șocant! Un bărbat și-a găsit tânăra soție moartă pe bancheta din spate a mașinii

A.F. 25 septembrie 2023 | 20:47 2347

Este anchetă în Vrancea, după ce un bărbat și-a găsit soția în vârstă de 32 de ani decedată pe bancheta din spate a mașinii, parcată pe o stradă din Focșani.

socant! Un barbat si-a gasit tanara sotie moarta pe bancheta din spate a masinii

Potrivit Poliției Vrancea, la această oră polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Focșani fac cercetări la fața locului cu privire la un caz de deces, sesizat luni, la ora 15.05, prin apel 112, anunță Mediafax.

„Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmite Poliția Vrancea.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VRANCEA? Adica la GEORGE SIMION acasa? A mai observat cineva ca s-a inclinat balanta invers cu grupurile infractionale PSD - AUR? Mafia din TELEORMAN pare sa fi fost "depasita" de MAFIA DIN VRANCEA. Ii tine cineva sub supraveghere pe putinistii separatisti din "UNTITI SUB TRICOLOR"? Tot ce stim e ca VRANCEA este "casa partidului AUR" (precum TELEORMAN era casa partidului PSD) sau precum Saint Petersburg era "casa partidului UNITED RUSSIA, (partidul lui Putin). Adica furi, furi, bagi in saci si in buzunare, dar trebuie sa ai si o "casa partidului", unde "sa mai duci si acasa", nu-i asa? Daca nu scoatem AUR in afara legii precum Zorii Aurii din Grecia, riscam sa ne trezim in 2024 cu o alianta PSD+AUR, e adevarat cu un PSD cu alt presedinte de partid, ci nu Ciolacu, obtinand impreuna 58%, iar cu "binecuvantarea" patriarhului Romaniei (speram noi ca nu TEODOSIE"MA.CH.E"PORCU MACEDON PETRESCU), vor cere ROexit 2024, ba chiar au"semnaturile pentru demiterea lui IOHANNIS" in caz de REFERENDUM
15
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436