REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.8° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
24.8° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Șocant! Un bebeluș a murit în Spitalul Județean Constanța: ar fi fost bătut

Șocant! Un bebeluș a murit în Spitalul Județean Constanța: ar fi fost bătut

Virgil STOIAN, Mirela PASCAL 27 septembrie 2024 | 13:40 2037

Caz dramatic la Spitalul Județean Constanța. Potrivit informațiilor noastre, un bebeluș a decedat, acesta fiind adus cu leziuni multiple care ar fi putut fi produse de lovituri. Copilul a fost adus chiar de părinți la spital. Aceștia au spus medicilor că s-a înecat cu mâncare.

socant! Un bebelus a murit in Spitalul Judetean Constanta: ar fi fost batut

Numai că, în momentul în care cadrele medicale au constatat că pe corpul bebelușului există multiple leziuni, au sesizat, imediat Protecția Copilului.Cazul a fost preluat de procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Constanța. De asemenea, Spitalul a sesizat Protecția Copilului, familia bebelușului mai având un copil, care a fost preluat cu ceva timp în urmă de instituție.

Simona Constantinescu, șef Serviciu Management de Caz pentru Copil, din cadrul Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, ne-a declarat că familia bebelușului se află în atenția Protecției Copilului încă de anul trecut. ”Părinții copilului au solicitat ambulanța și au ajuns, împreună cu bebelușul, în Urgența Spitalului. Părinții au spus că s-a înecat cu mâncare, iar medicii ne-au sesizat în momentul în care au constatat leziuni multiple pe corpul copilului. Sora bebelușului se află în asistență socială de anul trecut, tot pentru rele tratamente aplicate minorului”, a declarat Simona Constantinescu.

 

 

Von reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum vreo doi ani Madam Firea venise cu o lege care permitea statului să copiii părinților de acest gen. Au sărit toți r*mânii de c u r in sus că ne ia Ursula copiii.
0
0
Sa fie beliti de vii
13
0
Care i-au facut asta bebelusului, trebuie sa fie omorate in chinuri in piata publica si transmis la tv dupa ora 00.00 ca sa nu se uite copii! Legea trebuie schimbata si apoi aplicata! Treziti-va romani!
9
0

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364