REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.7° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
27.7° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

Șocant! Un luptător a fost înjunghiat chiar în sala de sport. Video

Șocant! Un luptător a fost înjunghiat chiar în sala de sport. Video

Mariana MURAT 9 august 2024 | 11:21 3522

Conflict sângeros într-o sală de sport din Timișoara. Un cunoscut luptător de kickboxing, Alin Văcăreanu, a fost înjunghiat de un individ care a dispărut și e căutat acum de polițiști.

socant! Un luptator a fost injunghiat chiar in sala de sport. Video Imagini din timpul bătăii 

Totul a început acum câteva zile, după ce Văcăreanu a făcut mișto pe Tiktok la filmulețe postate de doi tineri din Carpinis. După un timp, cei trei aveau sa se întâlnească într-o sală de fitness din Timișoara, în zona Ion Ionescu de la Brad, acum câteva zile, iar sportivii din Carpinis i-au reproșat lui Alin Văcăreanu glumele de pe rețeaua de socializare.

Acesta s-a enervat și l-a lovit pe unul dintre ei cu pumnul. Apoi s-au bătut și s-au alergat prin sala, printre alți clienți care își vedeau liniștiți de exerciții.

În acest răstimp, în conflict se implica un alt bărbat, care scoate un cuțit și, sub privirile celor care făceau sport, i l-a înfipt lui Alin Văcăreau între omoplați. Apoi a fugit. Cei aflați în sală au intervenit să-i oprească sângerarea lui Văcăreanu.

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere din sala de fitness. S-a dat alarma la numărul de urgenta 112, iar un echipaj medical a preluat rănitul și l-a transportat la spital pentru îngrijiri.

Polițiștii au început cercetările, au audiat mai mulți martori, dar si pe luptătorul de kickboxing, si au decis să-l retina pe Alin Văcăreanu pentru că a dat primul pumn, dar și pentru tulburarea ordinii publice. Totodată, au reușit sa îl identifice pe atacatorul cu cuțit și spun că e o chestiune de timp până când îl vor prinde.

Video:

Mașina lui Alin Văcăreanu, incendiată acum 3 ani

În iulie 2021, mașina luptătorului de kickbox, Alin Văcăreanu a fost incendiata în fata unei vile din Giarmata, unde a fost parcată.

În jurul orei 4.00 dimineața, camerele de supraveghere au surprins un autoturism care a oprit în fața locuinței proprietarului. Pe imagini se vede cum din ea coboară un individ care se apropie, stropește cu un material inflamabil autoturismul parcat, în timp ce complicele lui întoarce mașina cu care au venit. Apoi, piromanul dă foc și fuge. Flăcările cuprind imediat autoturismul.

După câteva momente, în imagini apare proprietarul mașinii care încearcă să stingă focul cu ajutorul unui extinctor. La fața locului au ajuns imediat un echipaj de pompieri si criminaliștii poliției Timiș, conform opiniatimisoarei.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate omul e luptator ARZOY SE PARLESTE DOUASHUNA RUPE MANA FERESTE K TE STROPESHTE!! BATAUSH OMU DAK MAI DADEA DOUA KARABE SAREAU PENELE DIN EL
1
0
Daca era luptator unde dadea cadeau, ce e asta leapsa prin sala hahaha. Bai baiete la bataie dai cat poti de tare direct sa cada. Eu daca iti f*t una faci fractura de maxilar
3
0
Nici macar un pumn ca lumea nu poate sa dea. Luptatotul poulii. Merita sa fie calcat in picioare, pana zburau mazgalelile de pe el. A se citi "tatuajele". Specimenele de acest gen trebuie excluse din societate. Daca sunt practicant de arte martiale, nu inseamna ca am dreptul sa lovesc alti oameni. Daca sunt strong man sau culturist, nu inseamna ca am dreptul sa iau un om pe sus si sa dau cu el de pamant. Daca sunt campion la tras cu arma sau arcul, nu inseamna ca am dreptul sa trag in oameni la libera mea alegere. Si tot asa, multe astfel de exemple. Sportul inseamna disciplina, mai presus de toate. Deci la gunoi cu astfel de exponenti.
4
0
Un k*t Alin vacarenau..văcar de la tara ..mare luptător in plm
4
0
MULTA MINTE NU SE CERE TOTUL E SA AI PUTERE
7
0
vai de capul lor, se umfla in soric dar la bataie iau obiecte contondente ca sa se apere, fabulos =))) macar femeile isi dau palme si se paruie pana la capat
13
0
Latrai umpluti cu testosteron si tarate.Si ala smecher el mananca kk t pe retele si tot el plange ca si.a luat o mor.Asa.i cand latri din spatele tastaturii.Cat mai multi inainte
12
1

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118