REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
28.4° Constanța Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

Șocant! Un polițist s-a împușcat în cap, în timp ce era la poligon

Șocant! Un polițist s-a împușcat în cap, în timp ce era la poligon

Virgil STOIAN 4 septembrie 2024 | 14:46 1847

Scene șocante într-o localitate din Botoșani, unde un polițist s-a împușcat în cap. Bărbatul se afla la poligonul de tragere. Un polițist s-a împușcat în cap, în timp ce era la poligon. Totul s-a petrecut miercuri dimineața, iar supraveghetorul a fost martor la întreaga scenă, dar nu a reușit să îl împiedice să comită gestul necugetat.

socant! Un politist s-a impuscat in cap, in timp ce era la poligon


Un polițist s-a împușcat în cap, la Botoșani

Tragedia a avut loc la poligonul de tragere din comuna Vlădeni, județul Botoșani, aici unde victima de 54 de ani obișnuia să vină frecvent. Potrivit Monitorul de Botoșani, bărbatul care s-a împușcat în cap era polițist local în județul Suceava.

Nu era pentru prima dată când venea la terenul special amenajat pentru a trage cu arma, fiind un client fidel. Tocmai de aceea, supraveghetorul poligonului nu se aștepta ca omul să aibă gânduri sinucigașe.

La un moment dat, polițistul local și-a îndreptat arma spre cap și a tras. Șocat, bărbatul martor la incident a sunat la 112 și a solicitat ajutorul ambulanței. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD.

Însă, din nefericire, bărbatul de 54 de ani era în stop cardio-respirator și nu a putut fi salvat de medici. Zona respectivă a fost împânzită de polițiști, pentru a desfășura cercetări.

„Echipajul de terapie intensivă mobilă a fost solicitat pentru un pacient care a fost găsit în stop cardio respirator, asistolă datorită unui traumatism cranio cerebral important, produs în urma unei plăgi prin împușcare tentativă de suicid.

Pacientul prezenta leziuni care sunt incompatibile cu viața, substanțe cerebrale exteriorizate la nivelul locului unde a fost produs incidentul”, au transmis reprezentanții SMURD, conform sursei citate.

Bărbatul se afla în concediu medical

Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a afla în ce circumstanțe s-a produs evenimentul nefericit. Monitorul de Suceava notează că polițistul local era în timpul liber, în concediu medical, atunci când a avut loc tragedia. Motivul care l-a împins pe bărbat să-și ia viața nu este cunoscut. Șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a precizat că agentul nu a cauzat niciodată probleme și își desfășura activitatea exemplar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati servicul, Maidanezii de la locala!
1
1
Eu cand sunt de serviciu la locala Cernavoda, verific tomberoanele in vederea colectari si reciclari de peturi cu SGR,pateul este scump! Cernavoda este plina de scuteristi care nu poarta echipament,pusti de 12-14 ani care conduc haotic(mai ales noaptea), fara sa respecte nici o regula rutiera,politia doarme!
1
0
Polițistul local nu e polițist..e un angajat al primăriei, foame de rating..
2
0
Probleme cu SOACRA?
0
1
Iar furi la titlu? Specific
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516