REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Socrii lui Cherecheș cer îndurare de la judecători: rămân în arest

Socrii lui Cherecheș cer îndurare de la judecători: rămân în arest

Mirela PASCAL 13 noiembrie 2023 | 13:39 2768

Socrii primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, au fost arestați preventiv, după ce Tribunalul Mureş a admis cererea acest sens a procurorilor. Luni, 13 noiembrie, ei s-au aflat în fața judecătorilor, așteptând îndurare. Degeaba! Judecătorii i-au menținut în arest.

Socrii lui Chereches cer indurare de la judecatori: raman in arestCătălin Cherecheș,cu soția și socrii

Claudia Gliga fusese reținută de procurorii DNA, după ce a fost prinsă în flagrant când îi dădea 50.000 de euro mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj, pentru o sentinţă mai blândă în procesul de corupție al edilului. Procurorii l-au reținut și pe socrul edilului, acuzat că a fost complice.Claudia Gliga, soacra primarului Cherecheș, a fost reținută pentru 24 de ore, pentru dare de mită, iar joi a fost dusă la Tribunalul Mureș cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. De asemenea, a fosst reținut și socrul primarului, pentru complicitate la dare de mită. Lni, 13 noiembrie, cei doi au ajuns în fața judecătorilor, contestând măsură și sperând la înlocuirea acesteia cu o măsură mai ușoară.

Judecătorii i-au menținut în arest!

Judecătorii Curții de Apel Mureș i-a menținut în arest preventiv. ”(...)Respinge ca nefondate cererile inculpaţilor de înlocuire a arestului preventiv. Conform art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe inculpaţii contestatori să plătească statului suma de 100 lei fiecare, reprezentând cheltuieli judiciare ocazionate cu soluţionarea contestaţiei. Soluţia se comunică locului de deţinere şi inculpaţilor”, se arată în minuta instanței, care este definitivă.

Amintim că soacra lui Cherecheș a fost prinsă în flagrant miercuri, în timp ce îi dădea mită 50.000 de euro mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj care ar urma să pronunțe decizia definitivă în dosarul de corupție în care în prima instanță Cherecheș a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că flagrantul a fost organizat într-un restaurant din Iulius Mall din Cluj-Napoca, soacra primarului fiind ridicată de procurori pentru a fi dusă la audieri la DNA.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S au pus magistrații pe cei doi sărmani bătrâni, aceștia pot petrece mai multe zile închiși, poate chiar până în decembrie.Si i mult prea mult pentru ei pentru că n are cin' să le are pământul, n-are cin' să dea fân la vaci și oi,sare la capre,și în general nu are cin' să se mai ocupe de gospodărie. Plus că vor lipsi satul de doi membrii de seamă ce se pricepeau la mânjit, la mituit,la corupt ,etc. Poate că totuși va învinge mila și vor fi eliberați mâine,poimâine. Astfel,psdnl-ul nu va pierde doi siguri electori.Eu așa cred.
1
0
vrem sa vedem pedepse aspre cu executare
3
2
Multa mwwiee
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510