REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Socrul lui Ianis Hagi, probleme cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Socrul lui Ianis Hagi, probleme cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Mirela PASCAL 27 decembrie 2023 | 00:00 9016

Ianis Hagi s-a căsătorit civil cu Elena Tănase, chiar în ziua de Crăciun, iar la evenimentul grandios au participat aproximativ 400 de persoane. Socrul lui Ianis Hagi, Dimciu Palavoti Tănase, este un prosper om de afaceri, cu investiții semnificative în domenii precum agricultură și construcții.

Socrul lui Ianis Hagi, probleme cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor RuraleGică Hagi și Dimciu Palavoti Tănase

Tatăl Elenei Tănase este considerat în comunitatea aromână din zona Dobrogei drept unul dintre cei mai bogați afaceriști. Dimciu Palavoti Tănase deține afaceri în agricultură, dar și în imobiliare. De altfel, pare să întâmpine și  ceva probleme cu instituțiile statului. Înainte cu câteva zile de nunta fiicei sale cu Ianis, Dimciu Palavoti  a mers la Tribunalul Constanța, unde a depus o acțiune în instanță împotriva Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Tănase Dimciu Palavoti Întreprindere Individuală contestă un act administrativ emis de AFIR, cel mai probabil a încercat să obțină fonduri, iar cererea i-a fost respinsă. Acțiunea a fost depusă chiar pe 21 decembrie, și încă nu a primit un prim termen de judecată.

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) este o institutie publica în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) care își desfășoară activitatea potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 41 din 18 iunie 2014, privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției pentru Finanațarea Investițiilor Rurale prin reorganizarea Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit ( APDRP), aprobată prin Legea 43 din 17 martie 2015. AFIR asigură implementarea tehnică și financiară a Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) și a preluat în totalitate derularea și monitorizarea Programului SAPARD.

Socrul lui Ianis Hagi, probleme cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor RuraleIanis și Elena Hagi

Revenind la mirii anului, precizăm că Ianis Hagi, care are 24 de ani, şi-a cerut iubita în căsătorie, în iunie, la Paris. Elena Tănase are 23 de ani şi este din Constanţa, fiind de origine aromână. Sunt foarte bucuroasă, sunt foarte emoționată. Am ajuns în acest moment important alături de jumătatea mea. Sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă, a declarat Elena Tănase, după cununie

Rochie în valoare de 8000 de euro

Elena Tănase a ales să poarte în ziua cununiei o rochie foarte asemănătoare cu cea aleasă pentru petrecerea de logodnă. Soția lui Ianis Hagi a optat pentru o rochie lungă, cu mai multe detalii în partea de jos, mulată pe corp. Tânăra a plătit pentru această rochie peste 8.000 de euro și a fost achiziționată de la magazinul Marchesa.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a postat și siliconata agramată pe instagram în cearceaful sclipitor ca la chiliei. ete fleoșc, ne-am dat pe spate cu toții. și toate bagabelele talibance s-au îngrămădit să dea like. ra'ți ale dreaq de idioate cu creierul cât al unei găini. nu zice agramata talibanca că după ce pleacă de la șantierul kebap din pui de la gară și se duce direct la coafor.. umple tot salonul de miros de mâncare de vomită alea pe acolo cu bigudiurile pe cap. ete fleoșc.
2
1
Asta a avut probleme cu toate .începând cu furtul din conducte conpet,falsuri, a avut cu soacra mică(ai mai trăgea la poarta și alții și ei și sorei ))...și uite asa,acum presa îl face afacerist. Dacă scriați în articol FOST ESCROC,ACUM OM DE AFACERI...era altceva...asa...lumea știe cine a fost....
5
0
De ce nu dati poze și știri, și de la logodna altui m******n..băiatul lui Sterica Paris de la filicorii..care a luat o cipancă cu nasul mare..și a făcut masa mare la Nobless. De la evenimentul asta de ce nu scrieți nimic...
4
0
Marș cu vrăjeala cu dumnezeu
3
0
Ca sunteti toti plin de ura, trist…. Sa va atacati asa de tare de la cateva articole , sa aruncati vorbe grele fara cunostinta de cauza….. dzeu sa va ierte
1
4
Sa fie sanatosi! Copii nu sunt vinovati pentru pacatele parintilor! Probabil ca si pe Simona H. , parintii i-au casatorit pe copii, ca la t****i sau la indieni, fara sa se iubeasca neaparat! Asta este! Foare bine putea sa ia o romanca, dar la ei asa este traditia!
12
2
Parvwenitu Dimciu asorteaza la costumu n***u de socru acele margele-matanii pe care nu le intelege ca semnificatie religioasa dar care il fac sa para smecher in zona tribala Stejaru- Testimelu-Eschibaba.
21
0
Sunt tare curioasa cati bani a platit acest " prosper om de afaceri " la stat ? Alo DNA ? Se aude ? Astia numai din invarteli traiesc dar de laudat nu i intrece nici dracul . Imi este scarba de aceste scursuri ale societatii. Jeguri parvenite de la coada vacii .
16
1
Asteptam cu interes divortul . La Halep s-a adeverit hehe
17
3
Ambele, când vorbesc au accent din țările nordice. Accent albanez. La orice sindofrie, ele vorbesc cel mai mult. Gramatical. În timp ce socializează, menționează și cratima. Tipele sunt adevărate specialiste în lingvistică.
24
1
Trebuia sa se specifice neaparat de unde si cat a costat rochia? De barter, ati auzit? Se poarta. Deja rochia e din nou pe manechin. Spalata e ca noua!
24
0
daca dida este un prosper om de afaceri atunci ce sa mai zici ,cum au ajuns cei mai bogati totii m*******i astia terminati care pe vremuri se imbracau la scupra.
30
0
Dimciu Pavaroti sa cante la alta masa!
23
0
gemenele au terminat sau nu liceul?
40
0
se potrivesc, zici ca sunt frati
13
5
in atentia primariei constanta: in zona km5 piata agroalimentara, in spatiul fostei poste , respectiv langa farmacia minifarm se intentioneaza deschiderea unei sali de jocuri de noroc pe 1 ianuarie 2024, cu incalcarea prevederilor OUG 77/2009 privind distanta minima de 300 de metri fata de institutiile de invatamant ! distanta e de 130 de metri, fata de scoala nr.33 !!! inceperea urmaririi penale pentru cei ce au dat autorizatie de functionare acestei societati !!!
19
3
tare imi este ca pe toti ii tine ianis din salariul lui de 1.3 milioane euro , asa cum simona ii tine pe ai lui halep . afacerile par toate pe pierdere si la unii si la altii . asa zice r*****a , ziar local
32
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016