REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.2° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
17.2° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Șofer băut și drogat, prins de polițiști cu 120km/h pe bulevardul Tomis

Șofer băut și drogat, prins de polițiști cu 120km/h pe bulevardul Tomis

Victor ROTARU 19 februarie 2024 | 00:00 3570

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 16:10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, aparatul radar înregistrând viteza de 120 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

sofer baut si drogat, prins de politisti cu 120km/h pe bulevardul Tomis

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.

Nu e singurul care a călcat pe bec

Totodată, la data de 17 februarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un moped, pe șoseaua Constanței, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că mopedul nu este înregistrat. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine și Siguranță Publică au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Crinului din comuna Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Accident la Agigea, unul din șoferi era beat

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea comunei Agigea, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 50 de ani, respectiv 52 de ani, care ar fi circulat în aceeași direcție. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului de 52 de ani, fiind 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

A intrat cu mașina într-un autovehicul parcat

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Capidava din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 38 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit un vehicul parcat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine și Siguranță Publică au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Constanței din comuna Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 03.55, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat o femeie, de 18 ani, care a condus un autoturism, pe strada Victoriei, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acord cu Relu.
1
3
Bag p**a in politie
2
7
În sensul giratoriu de la Agigea -A4 iluminatul public nu funcționează de 7-8 luni de zile,se pare ca nimeni nu este interesat sa nu se producă accidente acolo r*****a va rog sa va sesizați.
6
0
Pentru acesti nenorociti!
5
3
Eu nicusor constantinescu ma grabeam spre farmacia miga ca trebuia sa trag acolo un pui de somn asistat.... in intersectie... ca asa ma simt eu bine. Ca acasa. Am permisie sa-mi aduc aminte de vremurile bune...
9
3
Sa stea politia noaptea pe Tomis spre spital. Vor da amenzi si ridica permise la greu! Se circula cu 120 km/ora frecvent.cu doag sau fara drog
12
1
Sa ramina fara permis imbecilii dracului ..baa ,ai baut,lasa'n plm masina...astia sint imbecilii,analfabetii,cretinii,ignorantii,dobitocii tarii asteia ,astia care ne fac de c***t peste tot....
17
1
EU eram soferul, ma grabeam sa fug din tara ca vin alegerile!
8
14
eu eram soferul, ma grabeam sa imi cumpar 8 shaorme
12
4
eu eram soferul, caram fier cu viteza
10
3
EU SUNT SOFERUL SI FACEAM 69 CU RELU
4
5
Eu sunt soferul, aveam 49 km/h si cand l-am vazut pe Chitac am accelerat la 120 ca sa il prind si sa ii f*t una pentru starea orasului!
14
6
Eu sunt soferul si nu aveam 120 . Aveam 115 km /h. Nu mai dezinformati
6
8
Puscarie ! imediat
20
3

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710