REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șofer de autobuz snopit în bătaie de un călător pentru că nu a deschis ușile autobuzului. Video

Șofer de autobuz snopit în bătaie de un călător pentru că nu a deschis ușile autobuzului. Video

Mariana MURAT 30 aprilie 2024 | 11:38 6577

Poliţiştii din Timişoara caută un bărbat agresiv care a snopit în bătaie un şofer de autobuz. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

sofer de autobuz snopit in bataie de un calator pentru ca nu a deschis usile autobuzului. VideoMomentul în care șoferul este pus la pământ de călătorul nervos

Update 11:00. În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 2 Timișoara, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe. În prezent, acesta se află la audieri.

Un șofer de autobuz de transport în comun din Timişoara a fost luat la bătaie de un pasager, în urma unui conflict izbucnit între cei doi.  Întregul scandal a avut loc chiar în staţie, pe motiv ca şoferul nu a deschis şi prima uşa a autobuzului, ci doar pe ultimele două.

sofer de autobuz snopit in bataie de un calator pentru ca nu a deschis usile autobuzului. VideoBărbatul care a agresat șoferul de autobuz

Călătorul, scos din sărite de acest gest, l-a lovit pe şofer, iar apoi a plecat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

"Poliţiştii au început deja cercetările şi au deschis un dosar penal. De asemenea, este în derulare o anchetă la nivel intern, pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat întregul incident. Păstrăm legătura cu colegul nostru zilnic, a fost operat, iar în acest moment se recuperează. Este un eveniment regretabil”, a spus Patriciu Ruset, director adjunct al STPT, conform antena3.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mata, ca nu s-a protejat!
1
1
Sa fii nimerit pe mana mea am 1,95 și 1220 kg sa îți dau o bătaie sa te caci pe tine mort.
6
7
Din comentarii....
2
5
La cat de nesimtiti sunt taranii astia de pe autobuze, eu zic ca nu e o problema ca ii mai altoieste cate unu’…oricum, sunt convins ca l-a mancat in coor, altfel nu acea ce sa caute afara din autobuz.
12
14
Cum sa bati un șofer care conduce zi de zi ,sta jos pe un scaun 8 ore ,conduce zilnic aceeiasi rutina cu toți țăranii parveniți prin trafic ,având poate și o familie acasă care îl astepta sa aducă bani, indiferent cât de negativ ai fi ,nu poți lovi oameni care și ei la rândul lor sunt stresați de probleme etc. Oameni fără suflet. Prins și băgat în pușcărie!
18
6
Soferul a dat....soferul a luat, cine-i vinovat???
7
13
Regula aceasta este aproape un intreaga europa, doar in romanica....meltenii au dreptul peste tot ! Vad si la noi prin autobuze,se inghesuie sa urce si sa coboare prin fata...iar in celelalte doua, bate vantul ! N-ai cu cine... Smecherul ala trebui sa primeasca pedeapsa maxima,ca si exemplu! Soferul era in timpul serviciului
24
8
A meritat
9
17
nu este toata inregistrarea ,soferul a sarit primul dar nu arata .
11
13

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510