REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Șofer de TIR, pe contrasens, la un pas să spulbere un alt autovehicul

Șofer de TIR, pe contrasens, la un pas să spulbere un alt autovehicul

Replica API 29 august 2022 | 00:00 3284

Șoferii de TIR sunt o categorie de conducători auto foarte... specială. Folosindu-se de mărimea impresionantă a autovehicului pe care îl conduc, aceștia se cred regi ai șoselelor nepăsându-le de ceilalți participanți la trafic. De această nepăsare a dat dovadă un TIR-ist, marți, 23 august, la ieșire din localitatea Crucea spre Constanța. Aceasta, intrat în depășire pe sensul opus, aproape a spulberat o altă mașină care circula regulamentar, șoferul reușind, in extremis, să evite impactul.

Cu toate că legile și codul rutier sunt aceleași pentru toți, unii participanți la trafic se cred regii șoselelor. Este vorba despre unii șoferi de TIR care circulă cu viteză foarte mare fără să le pese de ceilalți participanți la trafic. Marți, 23 august, un șofer de TIR a fost la un pas să producă o tragedie.

Angajat în depășire, fără a lua în seamă traficul destul de aglomerat, acesta a fost la un pas de coliziune cu un autovehicul care circula corect, doar prezența de spirit a șoferului ducând la evitarea accidentului.

.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ghertzoiul de sofer cu asa zisa prezenta de spirit trebuia sa revina pe banda unu dupa ce a terminat depasirea fiindca banda a doua este pentru depasiri. Asa ca ... mai usor cu acuzele
1
0
Nu exista foarte....speciala. Nu suporta grad de comparatie dle reporter cu studii la f.f.
1
0
Doar camioane de Ucraina in ultima perioada pe drumurile din judet, sunt un pericol pe roti pentru toti ceilalti soferi, filmatii pe toti si trimiteti la politie
1
0
Cand spui sofer de TIR sau alt vehicul utilitar,ar fi normal sa te gandesti ca e vorba de cineva care este profesionist,tocmai deoarece asa isi castiga omul painea . Firesc ar fi ca acesti soferi sa fie exemple pozitive in trafic. Din pacate,ca si in alte meserii,pristii sunt majoritari,doar ca in cazul soferilor prostia si ingamfarea ,tupeul si nesimtirea pot produce tragedii. Din pacate,multimea prostilor ,,profesionisti'' este la fel de mare ca a soferilor amatori. Stilul de condus este influentat puternic de mentalul cretinoid al zgubiliticilor de la volan.Aia sunt dilii si ca pietoni.
0
0
Cea mai p*****a redactie de stiri.
1
0
Are numarul masinii afisat in coltul din dreapta jos al clipului , feriti-va de el....este un pericol , filmarea demonstreaza intru-totul ....stai in fata camionului in loc sa te duci pe banda 1 , pentru ce ???
4
0
Avea banda 1 libera , si el a depasit la randul lui si trebuia sa revina pe banda1 ,din bun simt trebuia sa-l lase pe cel cu camionul care depasea ....Legal !!! Cel cu camionul inainte de a incepe manevra s-a asigurat si pentru prostul asta , a vazut ca are unde sa se duca in siguranta ! Dar , cand esti idiot si cauti senzationalul , asta se intampla....foarte multe tragedii se intampla din cauza unor astfel de soferi de duminica , niste neadaptati !
0
0
Doi handicapati. Ala cu filmarea o duce spre extrem. Ce ai vrut sa demonstrezi tampitule? Cum e sa mori cu dreptatea in mana? Franezi muistule. Te feresti sa fie toti participantii din trafic la momentul respectiv in deplina siguranta. Crezi ca aluia din spatele tau i-ar fi convenit sa i se murdareasca parbrizul de creierul tau imprastiat idiotule? Calmati-va romanilor ca nu sunteti nemuritori.
2
1
Era Virgil la volan cauta stire
0
0
Conform legilor gdpr filmarea asta e ilegala. Vei lua amenda!
0
0
te obliga ca pe un drum cu mai multe benzi de mers pe acelasi sens sa folosesti banda 1 cat mai des!
0
1
Comentaci si atotprostovani, daca avea linie discontinua inseamna ca putea depasi pe contrasens cand se poate nu cu tupeul ala de bulangiu.
1
1
pe aici! Daca vezi ca boul a intrat in depasire ce te costa sa tragi putin dreapta de volan si sa reduci viteza, mai ales ca mai ai o banda la dispozitie? Dar nu, prrostii prefera sa accelereze, sa dea flashuri si sa moara cu dreptatea in mana! Chiar nu mai aveti spirit de conservare in voi?
4
1
pe partea tir,ului, linia este discontinua. prb n,ai permis. ala cu facebooku are dreptate.
1
4
tu-ti gatu matii de jeg,tu erai la volan, nu ai vazut linia continua bulangiule,sa ma pis pe tine
0
0
Ala cu cisterna e din republica moldova sunt foarte periculosi si agresivi in trafic.merg la intimidare.
1
0
cand esti p r o s t mai si filmezi, sa te stie lumea. tir-ul era in depasire, carnatul asta filmagiu, desi are banda din dreapta libera, accelereaza sa dea bine la senzational.
0
0
un p***t asta cu turismul are doua benzi dar ciobanul tot cioban
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513