REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șofer, drogat cu cocaină, amfetamină și canabis, prins în Constanța

Șofer, drogat cu cocaină, amfetamină și canabis, prins în Constanța

Virgil STOIAN 12 august 2023 | 11:30 3196

La data de 12 august a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Mai Vechi, fiind sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

sofer, drogat cu cocaina, amfetamina si canabis, prins in Constanta

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și canabis.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

sofer, drogat cu cocaina, amfetamina si canabis, prins in Constanta

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Totodată, polițiștii le-au adus la cunoștință conducătorilor auto prevederile Legii 213/2023, intrată în vigoare la data de 13 august a.c., potrivit cărora persoanele care conduc fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente rutiere, soldate cu decesul unor persoane, vor fi condamnate la pedeapsa închisorii cu executare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-a facut bine si pe asta Rafte Nu se mai opreste din scris gunoiul asta care umbla liber pe strada dupa ce a impanzit tara de droguri Politia nu face nimic si-a luat partea ca asa e, cu inca un salariu de la infractori se inchid ochii
0
0
viitor de ... aur tara noastra are, tineretul nostru pleaca peste hotare, iar la noi raman tot ce e mai ...bun!
0
0
Unde e H I R A? A dispărut din platformele de socializare! Cum posta el ca un veritabil politician cu multă experiență! A dispărut de tot de pe Facebook și din media. Dădea interviuri prin presă mai ceva ca Iohannis. De când cu descinderile DNA la RAEDPP a dispărut total. Unde o fi acest "trubadur" al administrației locale?! Are niște cuvinte în el de zici că e cel puțin academician. Se plângea frac-su că din cauza lui nu poate face nimic, dar strada Hașdeu e singura asfaltată din zona unde e MAESTRO PIZZA. Salcâmilor, Farului și cele adiacente sunt pline de gropi. Băi nene, și Bodean și toți din DNA Constanța, nu au ce să-i facă lui H I R A. Face ceva pe ei cu boltă. E prea coțcar acest H I R A. Tot personalul din cadrul DNA nu ajung la capacitatea intelectuală a lui H I R A.
4
0
Iar scrie-ți de rău despre noi tineri? Noi tineri sântem viitoru țări. Ști ce zic?
7
5
Au prins un barbat de 26 de ani no name? Poate ca este extraterestru si nu se supune legilor de pe Terra. Sau poate-l cheama cine stie cum si este in varful puterii politice ? Sa nu dati nume....nu este nevoie.....
5
3
Propun premierea, politistului cu zece mii de euro si scaderea salariului tuturor cadrelor celor de la antidrog cu 300 euro pe timp de sase luni !. Asa poate-si dau de treaba in loc sa incaseze, malaiulnemuncit.
8
0
Adica era prajit
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510