REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Șofer, probabil drogat, la un pas să fie linșat, în cartierul Henri Coandă

Șofer, probabil drogat, la un pas să fie linșat, în cartierul Henri Coandă

Virgil STOIAN 14 mai 2023 | 00:00 5894

Un șofer inconștient, beat sau drogat, a fost la un pas să provoace o tragedie în cartierul social Henri Coandă din Constanța. Sâmbătă, 13 mai, în jurul orei 20, un BMW, condus de un șofer, beat sau drogat, și cel mai probabil fără permis de conducere, a intrat într-un Volkswagen, care era parcat. Șoferul ar fi putut provoca o tragedie, în jurul locului accidentului fiind câțiva copii care se jucau.

sofer, probabil drogat, la un pas sa fie linsat, in cartierul Henri Coanda

Impactul a fost unul destul de puternic, roata dreapta față mașinii lovite fiind scoasă practic de pe osie.

sofer, probabil drogat, la un pas sa fie linsat, in cartierul Henri CoandaMașina avariată

Totul se putea transforma într-o tragedie, în jurul mașinii parcate fiind câțiva copii care se jucau, iar în urma impactului BMW-ull a fost la un pas să intre în bloc.

sofer, probabil drogat, la un pas sa fie linsat, in cartierul Henri Coanda

Din această cauză, șoferul care a provocat a fost la un pas să fie linșat, fiind scăpat de oamenii legii. Potrivit informațiilor noastre, șoferul era beat sau drogat nefiind în stare să vorbească articulat sau să dea vreo informație despre o posibilă cauză a accidentului.

sofer, probabil drogat, la un pas sa fie linsat, in cartierul Henri CoandaMai mult decât atât, acesta circula și cu o viteză destul de mare, potrivit martorilor prezenți la fața locului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu șoferul inconștient.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E DIN NEAMU LU FANOIU ASTA CU BMW, O SA VA OMOARE PE TOTI DACA NU PLATITI TAXE, HABAR NU AVETI CU CINE VA PUNETI!!!
3
0
Ai dreptate. Și știi ce e culmea? Ca ăștia sunt considerați ca făcând parte din categoria persoanelor vulnerabile si/sau defavorizate. De parcă ar fi niște timizi și sfiosi cărora le e rușine să bată la o ușă. Motiv pentru care intră pe geam noaptea.
1
0
Ziua ii vezi rasfirati prin parcuri la filat, "civilizati" si "romanizati" mai ales unde sunt camere, iar imediat cum se lasa intunericul se fac grupuri de cate 4-8 si se apuca de furat si talharit pe unde apuca. Voi credeti ca nu stim cine sunt de fapt tiganii? De ce credeti voi ca nu-i suportam? Ca suntem "rasisti"? Deci daca magraonul imi pune cutitul la gat noaptea pe strada ca sa-i dau portofelul, sau daca vine noaptea si-mi fura cornutele din tarc, asta ma face tot pe mine "rasist"? Sa moara ma-ta, ala care ma faci tu pe mine "rasist"!
3
1
Pentru că există legi pentru șoferul vinovat. Nu ne facem singuri dreptate. Dar când n-ai nimic de făcut pe lume, când n-ai nici un job , în accepțiunea standard, n-ai nici o ocupație, atunci spiritul de epoca de piatra apare instant.
4
0
si soferul tot inaripata era. Singura solutie acolo e napalm.
5
0
Tiganii daca le dai ocazia iti baga cutitul pe la spate
7
1
Pe de-o parte sunt multi romani cu un nivel de educatie si comportament asemanator sau mai rau iar pe de alta marginalizarea sociala si saracia tiganilor este o realitate evidenta care duce natural la reactii agresive si infractiune; asa ca mai incet cu rasismele si prejudecatile care fac mai mult rau decat bine; e o minciuna si o prostie ca daca ii omoram maine pe toti o vom duce mai bine
4
5
Au voie cioroii asistati social sa posede masina? Nu era conditie sa nu aiba?
9
0
Ce este de apreciat la tzigani si aromani este ca astia sunt uniti cand e vorba de o lighioana dasta de-a lor,insa in cazul romanilor cand unul ar trebui sa fie ajutat de ai lui pentru ca are dreptate totzi ceilaltzi romanashi dispar de langa el lasandul singur ceilaltzi preferand,sa nu se lege la cap daca ii doare,cum spune vorba asta din popor.
6
1
Osie?? Pe bune??? E Volkswagen nu caruta!
6
1
Observ comentarii malitioase vsv de etnia rroma. De evenimentul creat de unnindivid beat sau drogat nu pomeneste nimeni. La fel comentati daca de petrecea evenimentul in alt cartier si copiii erau de alta e***e? Cam despre asta e vorba, mentalitatea romanului. Pai bai saraciilor, daca betivul ala va lovea masina si era sa va raneasca copilul tot asa va comportati?
3
14
Corb la ciowara nu-i scoate ochiul
10
2
Zici tzigan si golesti o magazie de cartuse
18
1
4-5 autocare pline de mascati si boom
15
1
Mai bine ii linsam pe tziganoi sapun sa iasa din ei
20
1
citiva ggaroi mai putin nu supara pe nimeni!
21
1
E bun si cartierul Henry Coanda la ceva
10
0
Tiganii din acel cartier trebuiesc bagati la puscarie. Urgent. Cum e posibil sa asemuiti acea mizerie cu un mare roman?
41
2
Le dam case tiganilor in mijlocul orasului sieii o sa ne ia gatu drept multumire la fel cum fac acum multiu t****i care s au ajuns
36
1
A ce făcut asta la noi vrea intrat dărâmat cu mașina la ea stricat la noi casa
19
1
Ma bucura ca baracile alea par sa inceapa sa rugineasca si sa se deterioreze. Cum pakistanezii astia sunt adevarate putori, nimeni nu o sa repare. Poate doar Chitel sa i se faca mila si sa le reabiliteze cotetele. Sa nu uitam, indieneii astia au fost mereu vazuti drept o masa consistenta de votanti usor de manipulat.
45
1
Era sa fie linsat soferul de maimutele tiganesti
44
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016