REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Șoferi de cisterne, prinși în timp ce furau motorină, la Constanța

Șoferi de cisterne, prinși în timp ce furau motorină, la Constanța

Virgil STOIAN 4 noiembrie 2023 | 13:30 10034

La data de 3 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul Județean Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat în flagrant 4 persoane care ar fi sustras motorină din autocisternele ce alimentau mai multe benzinării din municipiul Constanța și județele Ilfov și Ialomița.

soferi de cisterne, prinsi in timp ce furau motorina, la ConstantaCisternă golită de hoți

 

În urma cercetărilor efectuate în dosar a rezultat că cei patru bărbați, conducători auto ai cisternelor cu combustibilul, ar fi sustras cantități din motorina pe care o transportau.

În acest scop, ar fi montat anumite dispozitive cu ajutorul cărora s-ar fi afișat valori mai mici la vanele de descărcare din benzinării.

Persoanele în cauză și-ar fi însușit astfel surplusul de combustibil, pe care l-ar fi ulterior l-ar fi valorificat.  

La data de 3 noiembrie a.c., cei patru șoferi, precum și o a cincea persoană, care ar fi cumpărat motorina sustrasă, au fost prinși în flagrant.

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 1.000 de litri motorină, 5 telefoane mobile, o pompă de combustibil și suma de aproximativ 4.000 de lei.

Unul dintre conducătorii auto a fost reținut, pentru 24 de ore.

La data de 3 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Față de celelate 4 persoane, instanța de judecată a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi București,  Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, precum și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța și Ialomița.

În cauză,cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti soferii de pe cisterna fura cite 100 litri la fiecare cursa si o vind . Minim 100 litri , Banii ajung la sefii de la Bucuresti . Inclusiv la cei de la OMV Petrom
0
0
Alături de cei reținuți trebuie să ajungă și dispecerul de la firma transportatoare ptr că avea comision săptămînal în funcție de cîte curse face cu 1202(A.G)
0
0
din furaciuni sau facut averi multe in tara care scapa scapa care nu se iarta cei care au salarii de mi de euroi pe luna pensiile speciale si toate gramezile de bani carei incaseaza uni ce sunt f u r a c i u ni
1
0
Ce mooie ați luat
1
0
Șoferii de cisterna sunt verigă cea mai slabă din cercul asta vicios."Pestele de la cap se impute".Poliția ar trebui să meargă pe fir până "SUS".dar la cat de incompetenta este POLITIA ROMANA(nu toți cei care lucrează în Poliție),ci că sistem,se mulțumește și cu câțiva șoferi amaarati care fac jocul altora,de altfel un joc de tip mafiot,in care,daca intri,nu poți ieși decât într-un singur mod.multi știu treaba asta,așa că amărâții aia vor face pușcăriile altora,si fara bani,că banii sunt luați deja,până la comiterea infracțiunii de furt.
7
1
Vedeti vreo cisterna pe drumuri? La volan e un hotz.
6
3
Tiganul roman ce stie altceva sa faca decat sa fure.Asa-i natia asta de kkt.Indienii Europei.Bine ca sau operat.Acum sunt daci
11
4
In curtea fostului Argos Cernavodă se manevrează motorina la greu.Politia nu își face treabă.
16
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677