REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Șoferi drogați și ploaie de amenzi în cadrul acțiunii Blocada, la Constanța! Video

Șoferi drogați și ploaie de amenzi în cadrul acțiunii Blocada, la Constanța! Video

Virgil STOIAN 29 iulie 2023 | 12:36 3363

În noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., în judeÈ›ul ConstanÈ›a, s-a desfășurat acÈ›iunea ”Blocada”. PoliÈ›iÈ™tii È™i jandarmii au acÈ›ionat, în sistem integrat, pentru menÈ›inerea unui climat optim de ordine È™i siguranță publică.

soferi drogati si ploaie de amenzi in cadrul actiunii Blocada, la Constanta! Video

AcÈ›iunea ”Blocada” s-a derulat în municipiul ConstanÈ›a È™i în staÈ›iunile de pe litoralul Mării Negre, scopul acesteia fiind asigurarea siguranÈ›ei constănÈ›enilor È™i a turiÈ™tilor aflaÈ›i în vacanță, dar È™i creÈ™terea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea È™i sancÈ›ionarea È™oferilor care conduc sub influenÈ›a băuturilor alcoolice sau a substanÈ›elor psihoactive.

soferi drogati si ploaie de amenzi in cadrul actiunii Blocada, la Constanta! Video

La acÈ›iune au participiat poliÈ›iÈ™ti de la DirecÈ›ia Rutieră È™i DirecÈ›ia Ordine Publică din PoliÈ›ia Română, Serviciului Rutier È™i Serviciul Ordine Publică din cadrul Inspcectoratului de PoliÈ›ie JudeÈ›ean ConstanÈ›a, precum È™i jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de IntervenÅ£ie a Jandarmeriei Române.

soferi drogati si ploaie de amenzi in cadrul actiunii Blocada, la Constanta! Video

Astfel, au fost legitimate peste 300 de persoane și au fost verificate aproximativ 200 de vehicule, conducătorii auto fiind testați cu aparatele etilotest și drugtest.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 10 sancÈ›iuni contravenÈ›ionale, în valoare totală de peste 9.000 de lei.

De asemenea, au fost reÈ›inute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere È™i au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care 3 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și 1 pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sistemul apară rudele celor din sistem.
0
0
Era radu primar era bine ...fara filtre
0
0
La Cernavodă totul se poate cu protecția sistemului m.a..i
3
0
Trebuia înainte să acționeze cand babardista lui Grigore Valentin zis Gazanu nu pleca pe cursa in Germania la produs unde sau desființată fabrici și uzine la s**t piticul.
2
0
Au dreptul sa se uite in portbagaj sau in masina? Daca sunt in regula si nu am consumat nimik ce mai cauta in lucrurile mele ?E ca si cum mi ar intra in casa noaptea sa controleze ei .....ce fara mandat ?
5
2
n-o mai molfai atat, sa nu te inneci.
2
1
Si pe la Fit Gym se vinde…
2
0
Cel mai bun și implicat comandant al politiei rutiere Constanța...din ultimii ani Face cinste și mândrie uniformei de polițist. Felicitări DNU COMISAR SEF s****n
1
6
Au uitat să treacă și pe la Gara Mangalia. Jumăt**e din soferii de taxi lucreaza ilegal iși dau masinile rudelor si angajatilor la n***u si se creaza blocade de nedescris. Politia nu stie sa ceara actele si ANAF ul doarme ca de obicei iat ITM se face ca ploua. Primaria mucles
7
0
pica odraslele oamenilor din sistem.. full de drogati la liceele de top, scrieti de oamenii din sistem!!!!! moarte coruptilor!
17
0
Drogalai sa va iau familiile la pww la
9
2
Pentru drog carnetul suspendat zece ani, dar nu e asa, nenea, parlamentar care face legea, are copii care trag des pe nas !
23
4
De judecatoarea care a furat cu primarul matei si de alti procurori care au furat de ce nu scrieti nimic ?
21
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677