REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Șoferii au coborât din mașini, după ce s-a format un blocaj în trafic înaintea punctului de taxare de la Fetești

Șoferii au coborât din mașini, după ce s-a format un blocaj în trafic înaintea punctului de taxare de la Fetești

Ana Maria LIPAN 1 mai 2023 | 00:00 3374

Ca în fiecare an, zeci de mii de români, au ales să petreacă minivacanța de Ziua Muncii, unde muzica de la festivalurile de muzică a răsunat până la primele ore ale dimineții. Traficul a fost îngreunat de sutele de autoturisme, întinzând nervii șoferilor la maxim. Duminică, 30 aprilie a.c., turiștii au coborât din vehicule, exasperați de blocajul care s-a format pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanța-București, înaintea punctului de taxare de la podul de la Fetești, zonă cunoscută pentru asemenea situații.

soferii au coborat din masini, dupa ce s-a format un blocaj in trafic inaintea punctului de taxare de la Fetesti

Zeci de mii de turiști și-au petrecut week-endul minivacantei de 1 Mai pe litoral, unde petrecerile s-au ținut lanț, atât în cluburi, cât și la festivalurile de muzică unde zeci de artiști îndrăgiți au urcat pe scene.
Mulți dintre aceștia au decis însă să se întoarcă mai devreme acasă, duminică 30 a.c., creându-se un adevărat blocaj pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanța-București, înaintea punctului de taxare de la podul de la Fetești. Turiștii, cu nervii întinși la maxim de așteptarea în trafic au coborând de mașini, sătui de așteptare. Mașinile au format coloane interminabile.

soferii au coborat din masini, dupa ce s-a format un blocaj in trafic inaintea punctului de taxare de la Fetesti

O situație asemănătoare a avut loc și după încheierea minivacanței de Paște, zona fiind cunoscută pentru circulația îngreunată în perioadele aglomerate, precum începutul sezonului estival.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bună ziua, Un singur lucru este de neînțeles și anume cum poți gestiona un blocaj indus, fără o minima strategie de degresare.odata ajuns la punctul cu pricina, am observat ca agenții de la rutiera erau amplasați in anumite zone ale șirului de mașini fără a putea aduce valoare adăugată, spun asta ca atunci când ești la jumătatea șirului de mașini nu ajuta pe nimeni dacă gesticulezi din mana, oricum nu ai unde sa mergi decât în fata cu 2 km/h. Nu înțeleg de ce nu fac o strategie sa existe fluiditate, chiar și pe o singura banda, dar sa stea la primirea fluxului dinspre autostrada și sa te injecteze din mers într o singura banda, pentru ca adevăratele strangulare vin din faptul ca șoferii merg pe prima banda și la Uniunea cu o singura banda blochează fluxul, de aici intervine prima problema. Va rog sa creați un articol care sa poată aduce în fata ideea de utilitate a oamenilor cu competente în gestionarea acestor situații.
0
0
Ba analfabetilor,sr poate plati pe telefon sau la dtatie petrom,Dupa ce ai trecut.ce stati ca bboiii la coada si blocati etrecerile? Taranoi din cl,db,tl,if,vs,etc,dtati ba acasa la coada vacii.mirletilor!
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016