REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Șoferii își riscă viața pentru niște vizualizări pe Tik Tok. Video

Șoferii își riscă viața pentru niște vizualizări pe Tik Tok. Video

Cristina BĂRBUCEANU 26 decembrie 2022 | 00:00 1887

În căutare de cât mai multe vizualizări pe Tik Tok, unii conducători auto care șofează de-a dreptul haotic și înregistrează momentele riscante din trafic cu propria cameră de bord. Un astfel de așa-zis șofer a înregistrat și încărcat pe Tik Tok momente în care intra pe interzis în sensul giratoriu, făcea slalom printre mașini sau se angaja frecvent în depășiri pe linia continuă.

Momentul în care „șoferul” intra pe interzis în sensul giratoriu

Pe contrasens, în sensul giratoriu

Ce nu dau unii oameni pentru popularitate, sau mai nou, pentru vizualizări pe diverse platforme de comunicare, cum este și Tik-Tok-ul? Ei bine, se pare că unele persoane au ajuns să își riște viața pentru acestea, fiind, cel mai probabil, ghidați de inconștiență.

Momentul în care „șoferul” intra pe interzis în sensul giratoriu

Din păcate, prea mulți astfel de oameni scapă nepedepsiți, dat fiind faptul că ei încă circulă haotic pe șosele în căutare de popularitate. Așadar, un șofer de-a dreptul anormal s-a înregistrat cu propria-i cameră de bord când intra pe contrasens în sensul giratoriu, ceea ce este absolut strigător la cer! Oricând se poate produce o nenorocire, astfel că e păcat că acești așa-ziși șoferi nu sunt tot timpul prinși de oamenii legii.

Slalom printre mașini și depășiri demne de...raliu.

Când ieșim pe șosea, nici nu ne gândim ce participanți la trafic periculoși există pe șosele. Desigur, „periculoși” este puțin spus, dat fiind faptul că oamenii ăștia, care se vor a fi șoferi, reprezintă un pericol public.

Șoferul depășește pe linia continuă

Ciudat e că tot ei se și filmează atunci când îți riscă viața lor, dar și pe a celorlalți șoferi, de dragul vizualizărilor pe Tik Tok. Același „șofer” despre care am menționat anterior, a imortalizat și alte momente din trafic cu propria-i cameră de bord, cum ar fi: condus haotic pe șosea, cu numeroase slalomuri printre mașini, dar și prea multe depășiri pe linia continuă.

Șoferul depășește pe linia continuă

Un astfel „șofer” periculos nu merită permisul de conducere, și ca el sunt destui.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
legislatia rutiera este p*****a, politia este subfinantata, sunt mult prea putini politisti rutieri in strada pentru cata inconstienta este in tara asta si evident gogu are dreptate colac peste pupaza politia mai este si corupta - reteta perfecta pentru a fi pe locul 1 la accidente rutiere in ue - guvernul si parlamentul sunt principalii vinovati pentru mortii si mutilatii de pe sosele
0
0
Ce va mirati ca prhostii?, in Romanica poti face orice daca ai bani de sphaga, nu ati inteles?
0
0
Pot sa faca curse sau ce vor, sa nu ia si pe altcineva nevinovat cu ei...
1
0
Duce-a-te-ai în stalp
10
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436