REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

ȘOFERII, supărați pe primarul din ALBEȘTI că NU a DESZĂPEZIT drumurile

ȘOFERII, supărați pe primarul din ALBEȘTI că NU a DESZĂPEZIT drumurile

Replica API 3 februarie 2021 | 13:19 2031

Aflat de mai bine de 10 ani la conducerea administrației publice locale din comuna constănțeană Albești, primarul Gheorghe Moldovan a intrat în atenția cetățenilor „cârcotași” care-l acuză că „nu s-a ocupat” de deszăpezire și că ar arunca banii pe o anumită firmă care nu își face treaba. Ei bine, edilul a declarat pentru Replica faptul că administrația locală se ocupă de deszăpezirea comunei iar porțiunea de drum imortalizată de cetățeni a fost curățată și, totodată, aceasta este inclusă în procesul de asfaltare din anul 2021.

Codul portocaliu de ninsori și viscol de la finele săptămânii trecute le-a dat mari bătăi de cap atât autorităților cât și cetățenilor. Aceștia din urmă au fost revoltați de faptul că au așteptat ore întregi din cauza faptului că au rămas înzăpeziți. Același lucru l-a pățit și un locuitor al comunei Albești, duminică, supărat foc pe autorități s-a gândit să sesizeze aceste nereguli. „Domnilor consilieri ai satului Arsa plătim taxe, impozite, roviniete dar mergem prin gropi pe timp de iarnă, împingem la mașini, mulți zic că nu aparține de primar. Atâta timp cât e primar răspunde de comună pe timp de iarnă, semnează un contract pentru dezamăgire, plătește acei bani dar nu verifică să vadă ce fac acei lucrători care merg cu plugul pe sus. După două zile de la oprirea viscolului împingem la mașini”, a declarat un cetățean.

Drumul este inclus în programul de asfaltări din anul 2021

Contactat fiind, primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, a declarat pentru Replica de Constanța că autoritatea locală este cea care se ocupă de activitatea de deszăpezire iar acel tronson de drum a fost curățat. Totodată, din sursele noastre, am aflat că acest cetățean ar fi unul din cei care critică permanent autoritatea locală, fiind foarte activ în mediul online. „Drumul de la Arsa este unul județean, 393, pe care l-am deszăpezit noi, Primăria, pentru că cei de la Drumuri Județene nu au putut să intre. Iar drumul Mangalia – Negru Vodă, unde este inclusă și Arsa, la fel a fost viscol, dar s-a deszăpezit.

Acesta a fost închis din cauza viscolului, atunci când a fost cod portocaliu. Chiar eu am dus în Arsa o mașină mortuară. Drumul județean despre care este vorba este într-adevăr un drum de piatră ce este prins în programul județului pentru asfaltare în acest an. Noi nu avem contract de deszăpezire. Noi ne facem singuri treaba, cu ajutorul unor fermieri cu utilaje. În ceea ce privesc străzile din comună nu se pune problema să nu le deszăpezim”, a declarat primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi suntem ocupati ne futem in cur si ne uitam non stop pe telefoane.Doar nu vreti sa iesim cu lopata la zapada ca avem...fresoane
0
0
S-a intrebat cineva vreodata cate miliarde se strang din rovignete si unde se duc banii ca drumuri normale nu avem ?
3
0
occident curat.pacat ca ninge din cand in cand,si ca boii voteaza.prost
3
0
O sa le treaca!!!
0
0
De ce sa mai dai bani pe motorina cind,astepti putin si se deszapezeste. ba mirletzilor,daca Nu taiati perdelele forestiere dintre mangalia si Albesti,taranilor,ca sa le puneti voi pe foc,Nu se bloca strada la fiecare viscol.Uitati-va cum s-au adunat sulurile,acolo puneti mina si plantati pomi,cu asistatii,tiganii si trintorii!Putorilor betive!
7
2
Un mare hot! Candva un catelus dar de cand e primar mare agricultor cu 1500 de hectare. De ce nu il verifica nimeni cum a reusit el cu famlia lui de analfabeti sa aiba atat teren???
13
3

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365