REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șoferii vor fi notificați prin SMS și e-mail când le va expira permisul de conducere

Șoferii vor fi notificați prin SMS și e-mail când le va expira permisul de conducere

Georgiana BOGLEA 5 iulie 2024 | 15:44 450

Începând de luna aceasta, șoferii ale căror permise de conducere sunt aproape de expirare vor beneficia de un nou serviciu electronic. Acest program va trimite automat notificări prin SMS și e-mail, avertizând conducătorii auto cu privire la expirarea permiselor lor.

soferii vor fi notificati prin SMS si e-mail cand le va expira permisul de conducere

Șoferii vor primi o primă notificare cu 30 de zile înainte de data expirării permisului de conducere. Această notificare va include informații esențiale, precum data exactă a expirării, seria permisului și un link către site-ul Direcției Generale Permise de Conducere. Link-ul oferit va permite șoferilor să se programeze online pentru a-și reînnoi documentul.

În cazul în care un șofer nu reușește să își schimbe permisul înainte de expirarea acestuia, va primi o a doua notificare, la o zi după ce permisul a expirat. Aceasta are scopul de a reaminti conducătorilor auto că documentul lor nu mai este valabil și că trebuie să întreprindă pașii necesari pentru a-l reînnoi.

Implementarea acestui serviciu electronic vine în întâmpinarea nevoilor șoferilor, oferind o soluție convenabilă și eficientă pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de expirarea permisului de conducere.

Cum funcționează serviciul de notificare


Mesajele trimise de serviciul electronic conțin următoarele informații:

Data la care expiră permisul de conducere


Seria permisului


Link către site-ul Direcției Generale Permise de Conducere, pentru programare online


Acest nou serviciu este activ de la începutul acestei luni și se dorește a fi un sprijin important pentru șoferii din întreaga țară, contribuind la reducerea numărului de permise expirate și la creșterea siguranței rutiere, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare!Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos~~> use.my/arctrum
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510